Muskogee, OK He alth Care Facilities

Съдържание:

Muskogee, OK He alth Care Facilities
Muskogee, OK He alth Care Facilities
Anonim

Жителите имат достъп до EASTAR, VA болница, CCOM

Болница Muskogee Community в Мускоги, ОК
Болница Muskogee Community в Мускоги, ОК

Здравна система EASTAR

С общо 320 легла в основния кампус на Rockefeller Drive и източния кампус на North Main Street, EASTAR He alth System може да лекува почти всяко медицинско състояние. Двете съоръжения на EASTAR са напълно акредитирани от Съвместната комисия. EASTAR има национално акредитирана програма за рак, център за травми от ниво III, център за първичен инсулт и център за лечение на затлъстяване. Центърът за жени и деца EASTAR е със седалище в източния кампус на North Main Street, с пет стаи за раждане и възстановяване на втория етаж и 12 стаи за след раждане на третия етаж.

VA Medical Center

Основан през 1923 г., Медицинският център по въпросите на ветераните Jack C. Montgomery в Мускоги предлага грижи за повече от 45 000 ветерани в 25 окръга в източна Оклахома. Кръстен на ветерана от Втората световна война и носителя на Почетния медал Джак С. Монтгомъри, стационарните и извънболничните медицински програми на центъра включват кардиология, стоматология, гастроентерология, гериатрична медицина, онкология, оптометрия, ортопедия, психиатрични грижи, хирургия, урология и др. Женско отделение предлага лечение по гинекология, мамография и менопауза. Мотото на болницата е „Превъзходството започва тук“. Освен основното съоръжение в Muskogee, то поддържа амбулаторни клиники в Tulsa, Hartshorne и Vinita.

Изворите

Широк набор от лични и рехабилитационни услуги се предлага в The Springs, ново заведение за грижи за възрастни хора, което включва квалифицирани медицински сестри и квалифицирана терапия. Центърът разполага със 105 частни стаи и апартаменти в четири отделни квартала, Bridges, Hunter’s Pointe, River Oaks и Somerset. Удобен квартал на главната улица предлага магазин за красота, щанд за сладолед и параклис.

Заведения за спешна помощ

Редица заведения за спешна помощ са отворени в Muskogee, включително Urgent Care of Muskogee, ReddyCare и Xpress Wellness Urgent Care. Спешната грижа на Muskogee се ръководи от д-р Азхар Шакил и е отворена седем дни в седмицата, с персонал, който включва опитни лекари от спешното отделение, медицински сестри, парамедици и флеботомисти. Предлагат се много услуги, от училищни физически прегледи и леки наранявания до прегледи на кръвното налягане и гинекологични прегледи.

Клиника по кардиология на Мускоги

От 1979 г. кардиологичната клиника в Мускоги лекува пациенти с леки заболявания или наранявания, както и по-сериозни и сложни здравословни проблеми. Удобна клиника за разходка е отворена пет дни в седмицата. Услугите за диагностично изследване на място включват рентгенови изображения и сърдечни изследвания и рехабилитация.

Популярна тема