Бизнеси в Muskogee, OK

Съдържание:

Бизнеси в Muskogee, OK
Бизнеси в Muskogee, OK
Anonim

Получете добра представа за икономиката и най-добрите компании за работа в Muskogee, OK.

Производство в Мускоги, ОК
Производство в Мускоги, ОК

Мъскоги е точно за парите като страхотно място за успех на фирми от всякакъв вид и размер, а градът функционира и като вътрешно речно пристанище.

Пристанище Мускоги

Пристанището на Мускоги е съоръжение с пълно обслужване, което предлага лесен достъп до железопътен транспорт, камион и шлеп. По протежение на навигационната система McClellan-Kerr Arkansas River, пристанището позволява товарите да бъдат транспортирани до Мексиканския залив и по целия свят през реките Арканзас и Мисисипи.

Acme Engineering & Manufacturing Corp

Основана през 1938 г. и със седалище в Мускоги, Acme Engineering and Manufacturing Corp. произвежда вентилатори, вентилатори и вентилационно оборудване. Неговите 350 000 квадратни фута производствено пространство позволяват на Acme да произвежда една от най-широките линии въздушно движещо се оборудване в индустрията.

Advantage Controls

Advantage Controls, семейна и управлявана компания, основана през 1994 г., се превърна в регионален лидер в индустрията за пречистване на промишлена вода. Неговата голяма гама от оборудване включва готов за инсталиране, сглобяем пакет за пречистване на вода.

Dal-Tile

Производството и разпространението на керамични плочки е специалността на Dal-Tile, която произвежда декоративни плочки и ги доставя до клиенти по целия свят. Фирмата произвежда порцеланови, керамични и естествени каменни плочи, както и стъклени и метални плочки.

Грузия-Тихия океан

С голямо производствено съоръжение в Muskogee, Georgia-Pacific произвежда познати потребителски хартиени продукти, които включват Brawny, Mardi Gras, Quilted Northern, Sparkle, Vanity Fair и Angel Soft.

Griffin Food Co

John T. Griffin основава своя съименник Griffin Food Co. през 1908 г. и днес предприятието Muskogee остава най-известно със своите дългогодишни продукти за закуска Griffin Waffle Syrup и Griffin Strawberry Preserves. Griffin Food също произвежда горчица, дресинги за салати, кокос, сосове за барбекю, ванилия и фъстъчено масло.

Love Bottling Co

Love Bottling Co. е бутилиращо съоръжение с площ от 135 000 квадратни фута, което произвежда Coca-Cola, Dr Pepper и Love Beverages. Компанията също така предлага доставка на вода за дома и офиса, охладители под наем, чайове, кафе и чаши за кафе и основни неща.

O-I стъклени контейнери

С 19 завода в Северна Америка, включително един в Мускоги, Оуенс-Илинойс (O-I) произвежда стъклени съдове за хранително-вкусовата промишленост, бира, вино, алкохол и безалкохолни напитки. Компанията се гордее с пускането на повече от 500 нови надстройки на продукта всяка година.

Вижте още страхотни фирми в Muskogee, Okla.

Популярна тема