7 начина да се подготвите за лятно преместване

Съдържание:

7 начина да се подготвите за лятно преместване
7 начина да се подготвите за лятно преместване
Anonim

Как да се подготвим за преминаване към лятно часово време.

Двойка на пода с движещи се кутии около тях
Двойка на пода с движещи се кутии около тях

Лятото наближава бързо и за много американци това означава, че е време да се преместят. Като цяло лятото е най-популярният сезон за преместване в нова къща и е лесно да разберете защо. Училището е извън училище, така че домакинствата с деца не трябва да сменят училището в средата на учебната година. Също така е за предпочитане да се движите в приятно време, отколкото да рискувате заледени пътища през зимата.

Между 2012 г. и 2013 г. повече от 35,9 милиона души са се преместили. Популярна поговорка, която много хора, които се преместват, са чували, че второто най-стресиращо събитие в живота е преместването, предшествано само от смъртта на роднина. За щастие, този мит е развенчан, но преместването в нова къща все още може да бъде невероятно стресиращо, ако не сте подготвени за големия ден. И така, какво можете да направите, за да подготвите себе си и семейството си за тази вълнуваща следваща стъпка в живота ви?

Ето 7 важни начина, по които можете да се подготвите за лятно преместване:

1. Установете контакти предварително

Свържете се с хамалски компании и приятели преди време! Ако планирате да помолите приятели за помощ, направете го месеци предварително. Лятото е пиковият сезон за преместване, така че ако използвате компания за преместване, ще искате да запазите мястото си възможно най-скоро. Дори ако все още нямате точна дата, свържете се с компаниите и започнете да получавате оферти, тъй като това ще ви спести главоболието от сравняване на цени и услуги надолу по линията.

2. Подгответе освежителни напитки за всички

Преместването е тежка, изпотяваща работа и е още по-лошо в цвъртящата жега. Лятото на 2015 г. вече се очаква да бъде изпепеляващо, с повече от 90° дни в сравнение с миналата година. Топлинният удар може да бъде реална заплаха, така че се уверете, че всички – семейство, приятели и наети хамали – са добре хидратирани и си вземат почивки. Ако правите пътувания напред и назад, заредете охладени напитки и закуски и в двете къщи! Всеки ще ви благодари много за това.

3. Включете децата в движение

Ако децата са способни и достатъчно големи, за да помагат в процеса на преместване, не оставяйте празните ръце да се губят. Измислянето как да позволите на децата да ви помогнат с преместването ви не трябва да е стресиращо. Възложете на децата задача, която те могат да поемат, и им кажете, че въпреки че преместването може да бъде страшно, то е и вълнуваща възможност за цялото семейство. Оставете детето си да опакова собствените си вещи и му поверете отговорностите, с които може да се справи. Ако децата не могат да помогнат с преместването, помолете приятел да ги гледа през деня, за да можете да се съсредоточите върху безопасното и ефективно изнасяне.

4. Възползвайте се от времето за разпродажба в двора

Според Статистическия център за изследване на мозъка, около 690 000 американци купуват нещо на разпродажба всяка седмица. Разпродажбите в двора са страхотна, устойчива възможност да се отървете от старите си боклуци. Ако в момента сте в апартамент, все още можете да настроите магазин на обща разпродажба или да заемете двора на приятел. Има много тайни тактики за провеждане на собствена разпродажба в двора. Например, най-доброто време да отворите продажбата си е 7:00 сутринта в събота.

5. Проверете дали в новия ви дом са настроени комунални услуги

Може да бъде неприятна изненада да пристигнете в новия си дом, само за да откриете, че климатикът е повреден или водата е спряна. Координирайте се с предишните собственици, за да проверите дали уредите функционират и ако искате те да оставят комуналните услуги включени, не забравяйте да им съобщите това. Последното нещо, за което искате да се тревожите по средата на преместването си, е къде е най-близкият магазин за електроуреди. Използвайте нашия удобен контролен списък, за да сте сигурни, че няма да забравите важни промени в адреса.

6. Защитете чувствителните към топлина елементи

Проучете какви предмети могат да се прехвърлят в задната част на движещия се камион и кои предмети трябва да бъдат с вас в климатизираната кола. Восъчните свещи, аерозолите и електрониката, например, не трябва да се опаковат в знойната жега в продължение на часове. Сортирайте тези предмети в отделна кутия и ги етикетирайте ясно, за да знаете дали да ги транспортирате със себе си в колата. Веднага щом стигнете до местоназначението си, внесете кутиите на закрито.

7. Направете комплект за Ден на движение

След дълъг, изтощителен ден на местене на кутии и мебели, несъмнено ще искате да си вземете релаксиращ душ! Съхранявайте ежедневните неща от първа необходимост, като тоалетни принадлежности и нови дрехи за смяна, в раница, за да не бъдете принудени да ровите из купчини кутии за нова кърпа, когато сте най-уморени. Това ще ви спести много стресиращо разопаковане по-късно и ще можете да се отпуснете, ако не се притеснявате къде ще поставите основните неща.

Преместването е известно като стресираща бъркотия, но не е задължително! С внимателна подготовка и добри организационни умения можете да предвидите всеки сценарий, който ви предстои това лято. След като сте се подготвили за голямото преместване, можете да очаквате с нетърпение да се насладите на горещото лятно време в новия си дом.

Популярна тема