Най-добрите места за деца в Синсинати, Охайо

Съдържание:

Най-добрите места за деца в Синсинати, Охайо
Най-добрите места за деца в Синсинати, Охайо
Anonim

Синсинати предлага разнообразие от семейни занимания.

Образ
Образ

Родителите в Синсинати, Охайо, не трябва да търсят упорито неща за правене, подходящи за семейството. Градът предлага набор от образователни и забавни преживявания, които привличат вниманието на децата и провокират тяхното въображение. Ето един поглед към някои от най-добрите места за деца в Синсинати.

Музеи

С над 60 000 творби, обхващащи 6 000 години, можете да се разходите през епохи на вдъхновение в Музея на изкуствата в Синсинати. През музея редовно преминават няколко национални и международни пътуващи изложби. Вашите деца също имат възможност да намерят своя вътрешен Пикасо в годишния летен лагер от средата на юни до август.

Върнете се назад във времето в Музея по естествена история и наука, за да се разходите из подземни пещери и водопади, да намерите вкаменелости и да видите прилепи в ледниковия период. Отидете в космоса с Нийл Армстронг, надникнете в мумията Уми или посетете залата на динозаврите и оставете ума си да се чуди на мистериите на света.

Фантастични представления от цветя до пеперуди в Консерваторията на Крон ще оставят децата в учудване, а вероятно и вас самите. Позволете им да изпитат красотата на природата в тази приятна и контролирана среда. Консерваторията може да се похвали и с над 3500 вида растения от цял свят. Ако искате да излезете навън и сред природата, просто вижте техните дейности, пътеки и природни центрове за повече изследвания.

Практически опит

Подивете с животните в зоопарка в Синсинати, докато се разхождате из ботаническите градини около зоопарка, включително повече от 10 градински експоната.

Най-старият непрекъснато действащ обществен пазар в Охайо, Findlay Market, се намира само на няколко пресечки от центъра на Over-the-Rhine, гъсто населен исторически квартал, украсен с архитектура от 19-ти век.

Инвестирайте в децата си, като ги заведете да пазаруват в книжарница Джоузеф-Бет. Има повече за правене, отколкото да разглеждате, със седмични събития за разказване на истории всеки понеделник, сряда и петък в 10:30 сутринта

Създайте трайни спомени, като изживеете бейзболен мач на Reds. Направете хоумрън, като проследите мача с обиколка из Great American Ballpark Museum/Reds Hall of Fame.

Дейности

Ако искате да играете в големите лиги на партита за рождени дни, посетете Run, Jump-N-Play; те също имат открита игра, така че децата да могат да се активират и да се забавляват по всяко време.

За деца от всички възрасти Rock Quest Climbing Center е мястото да предизвикате себе си, докато учите вълнуващо ново умение, идеално за отделни посетители и групи с всички нива на умения.

Шуми се за Bee Active Adventure Zone, закрита приключенска арена за дневни игри, партита, гимнастика и други.

Game Zone

Arcade Legacy е вашето обслужване на едно гише за игри с повече от 60 аркадни и пинбол станции, конзолна зона с 18 станции, които включват Atari 2600, NES или Sega Genesis до PS4, XBox One и WiiU. Тук можете също да купувате, продавате или търгувате игри и DVD.

Притежаван и управляван от семейството, The Place Retro Arcade има над 50 ретро аркадни игри, както и конзолни системи.

На юг от увеселителния парк King’s Island, Lazer Kraze Mason разполага с лазерен таг от световна класа, закрит батутен парк, огромна аркадна зала и снек бар с прясно приготвени пици.

Всички на борда! Последно обаждане в Entertainment Junction за панорамно пътешествие през три забележителни периода в историята на САЩ, от първите дни на парните двигатели до днешните модерни дизелови локомотиви. Като учебно и визуално изживяване можете да очаквате подробен разказ за села, градове, самолети и железопътни линии. Можете също така да получите различна гледна точка, като влезете в забавната къща A-Maze-N, включваща огледален лабиринт, Колеж на клоуните, Хаос на завесите и Външни граници: Пътуване през черната дупка.

Съвет: Подходящи за семейството дейности на Groupon за сделки и отстъпки

Популярна тема