7 Не можете да пропуснете моменти в Тампа, Флорида

Съдържание:

7 Не можете да пропуснете моменти в Тампа, Флорида
7 Не можете да пропуснете моменти в Тампа, Флорида
Anonim

Тампа прегръща природни чудеса и необикновени хора.

Образ
Образ

Природни чудеса се смесват с топла южняшка култура и плажна атмосфера, създавайки уникално преживяване на живот в Тампа, Флорида. Умереният климат на града, прекрасните сини води на залива и безкрайният силует го правят идеалното място за спорт на открито дейности, животински местообитания и много други. Независимо дали посещавате Тампа или искате да се преместите тук, ще намерите цял куп забавни неща за правене.

Ето седем от най-запомнящите се преживявания в града:

Gather Around The Gridiron

Поздравете Tampa Bay Buccaneers в стремежа им към победа. Buccaneers имат желаното предимство на избор номер едно в проекта за 2015 г., а пиратският кораб на техния стадион е легендарен в NFL. Buccaneers и University of South Florida Bulls играят на обществения стадион Raymond James, който е домакин на Super Bowl XXXV през 2001 г. и Super Bowl XLIII през 2009 г.

Подкрепете за домакинския отбор

Хвани топка в мача на Tampa Bay Devil Rays. Рейс имат гордо наследство с корени в Тампа, датиращи от 1913 г. Те влязоха в историята със своя сезон през 2008 г., когато станаха третият отбор, участвал някога в Световните серии на MLB при първото пътуване на отбор до плейофите след промяната на лигата на поста -1969 „Дивизионна ера“. Tropicana Field е домашният терен на Ray и побира повече от 43 000 зрители.

Посетете Райската градина

Присъединете се към сафари в масовия безплатен роуминг на Busch Gardens. Буш Гардънс е един от най-големите зоологически градини в Северна Америка и дом на някои от най-очарователните животни на планетата. Той показва повече от 12 000 животни от 250 вида, включително лъвове, хипопотами и дори застрашени малайски тигри.

Потъване под повърхността

Потопете се във водния рай във Флоридския аквариум. Аквариумът включва повече от 20 000 растения и животни от цял свят. Неговата галерия Coral Reef е единствена по рода си симулация на гмуркане на 60 фута и демонстрира миниатюрните екосистеми, които съществуват в кораловия риф на различни дълбочини. Търсачите на приключения трябва да се качат на 72-футовия катамаран на Аквариума за круиз през дълбоководните пристанища в залива Порт Тампа. Тези експедиции стават свидетели на няколко вида морски живот, а делфините се появяват около 85 до 90 процента от времето. TripAdvisor.com класира аквариума като един от 10-те най-добри аквариума в страната, а списание Parents го класира сред петте най-добри аквариума, подходящи за деца.

Избягайте от зоната си на комфорт

Подобрете културното си небце в Центъра за сценични изкуства David A. Straz, Jr. Центърът тласка артистите от Тампа да празнуват и разширяват своята креативност повече от 25 години. Straz Center е четвъртата по големина институция за сценични изкуства в Америка, тъй като управлява четири основни театъра, един учебен театър, три ресторанта и новото кафене SteamHeat Café.

Brew Up Memories

Направете безплатна обиколка на най-старата пивоварна в Америка в D. G. Yuengling & Son Inc. Yuengling остава семейна собственост и се управлява от основаването си през 1829 г. Обиколката с екскурзовод на Yuengling изследва наследството на пивоварната и използването на съвременни технологии в нейното съоръжение в Тампа, което наскоро добави нова пивоварна, за да увеличи капацитета си до 675 барела.

Вземете моста към небето

Посетете живописния мост Sunshine Skyway. Построен на цена от 244 милиона долара, Skyway Bridge е модерно инженерно чудо като най-големият въжен мост в света. Мостът Skyway се простира на 29 040 фута през широкото устие на залива Тампа. Не забравяйте да пристигнете по изгрев или залез за невероятна гледка към моста, разположен срещу величествения силует на Тампа.

Популярна тема