Седем неща за правене в Spearfish, SD

Съдържание:

Седем неща за правене в Spearfish, SD
Седем неща за правене в Spearfish, SD
Anonim

Приключения, пейзажи, култура оглавяват разнообразен списък

Деца планират стара пожарна кола в Спиърфиш, SD
Деца планират стара пожарна кола в Спиърфиш, SD

Туристите идват в Spearfish, S. D., заради слънчевата светлина и спокойствието в северните Блек Хилс. Разположен на около половината път между националния парк Mount Rushmore и националния паметник Devils Tower, Spearfish предоставя на жителите редица неща за правене, което помогна на града да спечели място в нашия списък с Топ 100 на най-добрите малки градове. Посетителите и местните жители имат достъп до изобилие от развлекателни и културни предложения, като например:

Направете красиво шофиране

Настройте круиз контрола на вашия автомобил на 35 mph (ограничението на скоростта) и се насладете на Spearfish Canyon Scenic Byway, разположен в Spearfish Canyon. Ще видите водопади, 29-километрово дефиле, варовикови скали, които са високи хиляди фута, и всичко от пролетни цветя до есенни цветове. Няколко отбивки и гледки са на разположение на шофьорите, за да се насладят на великолепието.

Вижте невероятни животни

Разходете се по дивата страна в Spirit of the Hills Wildlife Sanctuary, където големи животни се разхождат навсякъде. Екскурзоводи ще ви покажат мечки, лъвове, пауни, биволи и камили, с всичките 300 животни, спасени от лоши преживявания (предимно изоставени от собственици на екзотични домашни любимци). Светилището осигурява на животните безопасна и удобна среда в естествени местообитания.

Направете голям удар

Разхладете се през топлите месеци в Spearfish Rec & Aquatics Center с атракции като големи водни пързалки, ленива река, фонтани и огромна кофа за изхвърляне на вода. Известен със своята чистота и безопасност, на място има и плитки детски басейни с нулев вход.

Посетете шоу

Гледайте концерт, представление или независим филм в Matthews Opera House & Arts Center, който планира много програми през цялата година. Наскоро реновираната сграда от 1890 г. на главната улица разполага и с модерна художествена галерия, плюс бордът на директорите на Матюс представя ежегоден фестивал на изкуствата в парка всеки юли, който привлича 30 000 посетители.

Пийнете

Вдигнете чашата си в няколко заведения в Spearfish, които сервират напитки за възрастни. Spearfish Creek Wine Bar предлага множество селекции от вино, заедно с други коктейли, бира и храна, докато Crow Peak Brewing Company има около 10 микропивоварни с имена като Canyon Cream Ale и Pile O’ Dirt Porter.

Изживейте приключение

Направете планинско колоездене, скално катерене, риболов с муха или раница по време на екскурзии в различни места в района на Spearfish, включително Lookout Mountain Park, Crow Peak и Roughlock Falls Nature Area. За туристи, които искат по-трудно предизвикателство, опитайте Devil’s Bathtub в Spearfish Canyon – има много вода и определено ще се намокрите. Други топ места за приключения включват Little Spearfish Trail, Little Spearfish Creek, Rimrock Trail, както и’76 Trail, бърз, но предизвикателен път, който изкачва 700 фута за по-малко от половин миля.

Насладете се на други места

Голфърите могат да отидат на клубове в Elkhorn Ridge Golf Club с девет дупки, докато вечерящите ще се насладят на ресторанти като Bay Leaf Café, чието меню варира от пъстърва от Black Hills до средиземноморски фалафел. За купувачите в Spearfish има много бутици, мини мол на главната улица и аутлет This & That.

Популярна тема