7 неща за правене в Сейнт Августин, Флорида

Съдържание:

7 неща за правене в Сейнт Августин, Флорида
7 неща за правене в Сейнт Августин, Флорида
Anonim

Яжте шоколад, вижте алигатори, обикаляйте по водните пътища

Сейнт Августин, Флорида
Сейнт Августин, Флорида

Палми, слънце, Атлантически океан и исторически сгради, датиращи от 16-ти век, създават идеална обстановка за всеки, който цени историята, опазването и плажната атмосфера. Пакетът от удобства на St. Augustine, заедно с високото качество на живот, на което се радват жителите, му помогнаха да спечели място в нашия списък с Топ 100 на най-добрите малки градове. Нещата за правене в Сейнт Августин варират от релаксиращи бягства на острова до вълнуващи скитания над алигатори. Ето кратък списък с дейности, които не можете да пропуснете:

Zipline Over Gators

Вижте алигатори, крокодили и питони в зоологическия парк St. Augustine Alligator Farm, модерен зоопарк, който провежда многобройни изследвания и усилия за опазване за доброто на животните. Атракциите включват експонати като алигатори албиноси, Африкански птици и Дворецът на питоните, а посетителите могат също така да се спускат със зиплайн през Crocodile Crossing, за да видят на живо крокодили, лемури и комодо дракони от птичи поглед.

Запознайте се с Майкъл Джексън

Направете си снимка със знаменитости като Алберт Айнщайн, Майкъл Джексън и принцеса Даяна в Музея на восъчните фигури на Потър, обект в Сейнт Августин от 1947 г. Музеят разполага със 160 восъчни скулптури, които представляват реални и измислени фигури, включително известни политици, артисти, герои на ужасите, исторически личности и спортни звезди. Фигурите включват пират Джак Спароу, Майкъл Джордан, Ейб Линкълн, Ричард Никсън и Хенри VIII.

Обиколка на шоколадова фабрика

Задоволете желанието си за сладко по време на обиколка на шоколадовата фабрика Whetstone, която описва подробно историята и производството на шоколадовите бонбони Whetstone, като същевременно позволява на туристите да опитат черен, млечен и бял шоколад по пътя. Пешеходната обиколка отнема около час, а в заключение има голям магазин за подаръци. Обиколките се провеждат седем дни в седмицата.

Полюбувайте се на остров Анастасия

Насладете се на много възможности за отдих на открито в държавния парк Анастасия от 1600 акра, разположен на остров Анастасия срещу залив от центъра на Сейнт Августин. Паркът е отворен всеки ден, включително празниците, а дейностите варират от туризъм, плуване, каяк, къмпинг, риболов и сърф. Любителите на природата ще се насладят на дивата природа и екзотичните растения.

Lighten Up

Чуйте историята за най-старото пристанище на нацията, като посетите фара и музея Сейнт Августин, чиято основна атракция е действащ фар, построен през 1874 г., който стои в северния край на остров Анастасия. Фарът е отворен за обществеността и музеят поддържа светлината да гори като помощ на корабите в Атлантическия океан. Музеят също така включва стотици артефакти на Св. Августин, някои от които датират от 1500 г.

Направете живописен круиз

Отпуснете се и се насладете на 75-минутен круиз на борда на Victory III, който плава четири пъти на ден покрай необятните води на Сейнт Августин. Разказани обиколки от капитана предоставят информация за многото исторически забележителности на града и интересни места, които демонстрират естествената красота и архитектурното великолепие на Свети Августин. Качването на Victori III се извършва на удобно общинско яхтено пристанище в центъра.

Go Clubbing

Ако голфът е вашата чанта, разгледайте Световната голф зала на славата, разположена в World Golf Village в Сейнт Августин. Сайтът почита най-добрите мъже и жени играчи на играта с експонати, които се фокусират върху историята, оборудването, големите личности, облеклото, трофеите и техниките за замах. Посетителите могат да играят голф на игрище с естествена трева с 18 дупки и да се опитат да направят дупка в едно в 132-ярдовата зала на славата Challenge Hole.

Популярна тема