6 неща за правене в Ливан, NH

Съдържание:

6 неща за правене в Ливан, NH
6 неща за правене в Ливан, NH
Anonim

Изборът включва туристически пътеки, добри ресторанти и AVA

Снегът покрива покрива на този покрит дървен мост, Packard Hill Bridge над река Mascoma - Ливан, NH
Снегът покрива покрива на този покрит дървен мост, Packard Hill Bridge над река Mascoma - Ливан, NH

Малкият град Ливан, Н. Х., разполага с големи атракции и много неща за правене, особено след като река Маскома тече през центъра на града, за да предостави множество възможности за отдих. Големият асортимент от неща за правене в Ливан помогна на града да спечели първото място в нашия списък с Топ 100 на най-добрите малки градове. Ето шест неща за правене в Ливан:

Да се разходим

Намерете своите туристически обувки, вземете бутилирана вода и се насочете към северната железопътна пътека на Ню Хемпшир, добре поддържана и маркирана пътека, която започва в Ливан и завършва в Boscawen, N. H. 60-милната бивша железопътната линия е павирана за туристи и колоездачи, а също така е любима на моторни шейни през зимата. Реки, езера и отлични възможности за снимки са навсякъде по пътя. Националната гора Уайт Маунтин, само на кратко разстояние с кола на север от Ливан, предлага много сезонни възможности за туризъм, включително дефилето на река Лост и пещерите Боулдър.

Насладете се на вкуса

Внесете добър апетит във всеки от отличните независими ресторанти, които работят в Ливан. Сред популярните заведения за хранене е ресторант Yama, където обслужването е страхотно и изборът на храна включва суши, кимчи, бимибаб и змиорка. 4 Ace's Diner сервира селекции като горещи флорентински яйца Бенедикт, домашен тост със стафиди и хаш от говеждо царевица с червена фланела с цвекло, докато популярният ресторант Lui Lui приготвя италианска храна по най-добрия начин, с елементи от менюто като равиоли, пълнени с омар и дървени… изгорени пици. Мексиканският ресторант Margaritias е високо оценен и от местните.

Вижте голямата картина

Прекарайте няколко часа в галерията и центъра за изкуства AVA (Алианс за визуални изкуства), които играят важна роля за цялостното качество на живот в Ливан. Разположен в центъра на града, точно до Colburn Park в бивша фабрика за облекло, съоръжението с площ от 41 000 квадратни фута претърпя скорошен ремонт и си заслужава да бъде посетено само за да видите обновената сграда. Вътре художествената галерия често сменя своите постоянни и пътуващи експозиции и планира многобройни класове по арт ателиета за възрастни и деца.

Hit the Slopes

Купете или наемете ски за сняг и стигнете до ски зоната Storrs Hill, само на миля от центъра на Ливан. Ски зоната предлага ски спускане и разполага със сноуборд парк заедно с единствените ски скокове в района. Други удобни места за зимен отдих близо до Ливан са ски зоната Whaleback, разположена на пет минути на юг по междущатска магистрала 89, и Dartmouth Skiway само на 20 минути на север в Лайм.

Catch Their Acts

Подарете си вечер на музикално забавление, като посетите представление в Lebanon Opera House, малък и причудлив театър, известен със своята качествена акустика и удобни места за сядане. Отлични зрителни линии са на разположение на посетителите, седнали на главния етаж и мецанина, а представленията варират от опери до мюзикъли на Бродуей до рок концерти. Междувременно музикалните фенове в Ливан могат също да посещават летни концерти и развлекателни фестивали на живо в Colburn Park, както и нощни заведения като S alt Hill Pub, където гостуват групи.

Плувайте лодката си

Отправете се към рафтинг или каяк в река Mascoma, която включва участък от бързеи от клас V, които ще изпитат дори и най-опитните гребци. Насладете се на допълнителни водни развлекателни дейности по по-голямата река Кънектикът и езерото Mascoma. По бреговете на Кънектикът има няколко места за спускане на кану или лодка, а крайбрежието на реката предлага и други възможности за приключения, като предизвикателни туристически пътеки.

Популярна тема