Забавни неща за правене в Beaufort, SC

Съдържание:

Забавни неща за правене в Beaufort, SC
Забавни неща за правене в Beaufort, SC
Anonim

Отдихът на открито, културата правят Бофорт чудесно място за живеене

Бофорт
Бофорт

Сред категориите, които използвахме при класирането на Топ 100 на най-добрите малки градове за 2015 г., Beaufort, S. C., отбеляза най-висок резултат за природни и културни удобства. Разгледайте някои от забавните неща за правене в Beaufort, независимо дали планирате посещение или сте решили да се преместите.

Dig Your Heels in the Sand

Определен като един от 25-те най-добри плажа от TripAdvisor, Hunting Island State Park е бариерен остров с площ от 5 000 акра, само на няколко минути с кола от Beaufort. Един от най-популярните плажове в Каролините, Hunting Island, привлича повече от милион посетители всяка година със своя искрящ бял пясък и топла чиста синя вода, заобиколена от буйна гора. Прекарайте деня в плуване, почивка на плажа, риболов в една от лагуните на острова или в игра на I-Spy с дивата природа на парка, която включва чапли и чапли. Или се изкачете на фара Hunting Island от 19-ти век – единственият фар в Южна Каролина, отворен за обществеността – и се насладете на спиращите дъха гледки.

Насладете се на водата

Водата е част от ДНК-то на Beaufort и няма по-добър начин да изпитате Beaufort от този с лодка. За разлика от много градове по крайбрежието, Beaufort е защитил достъпа си до вода и е улеснил жителите и туристите да се наслаждават на водата, заобикалящата природа и невероятните гледки. Редица доставчици водят обиколки с каяк и кану през многобройните блата и естуари на града по поречието на река Бофорт или можете да наемете каяк и да предприемете своя собствена спокойна езда.

Примерно готвене в провинцията

Посещението на Lowcountry не е пълно без да опитате кухнята на региона. Комбинация от африканска, карибска и южна, кулинарната идентичност на региона също е оформена от достъпа до вкусно разнообразни и асортимент от морски дарове, както и ориз, отгледан в блатата на Южна Каролина. В менютата на много местни ресторанти ще намерите основни продукти, като бамбо, скариди и зърна, но вижте Plums за Lowcountry Boil – празник от уловени диви скариди, сладка царевица, наденица andouille и червени картофи – ориз Gullah и сукоташ. Ако планирате есенно бягство, насочете се към първия уикенд на октомври, когато целият град празнува своето кулинарно наследство с годишния фестивал на скаридите Beaufort. Или оставете Taste of the Lowcountry да ви отведе на обиколка с екскурзовод на местните любими места в историческия център.

Вземете урок по изкуство

За град само с около 13 000 жители, изкуството и културната сцена на Beaufort е жизнена и разнообразна. Изкуствата проникват в цялата общност, закотвени от USCB Center for the Arts, който организира множество представления през годината и е домакин на летен лагер за сценични изкуства за деца. Ако пърформанс изкуството не е вашата чанта, може да предпочетете посещение на една от близо две дузини художествени галерии и работещи ателиета. Художествената галерия Atelier on Bay включва 14 ателиета на художници и галерия в историческата сграда на универсалния магазин Lipsitz, сърцето на района на изкуствата на Beaufort.

Разходете се през историята

Подобно на малко по-стария си побратимен град Чарлстън, Бофорт прелива от южняшкия чар и история, които добавят към неговия характер. Спрете в центъра на Beaufort Visitors Center за карта и направете обиколка с екскурзовод на домове преди войната и исторически забележителности, като The Anchorage, построена през 1776 г.; къщата на Уилям Барнуел, построена през 1816 г.: и къщата на Барнуел-Гоф, построена през 1789 г. Всъщност Бофорт и околният окръг имат 72 домове и забележителности, включени в Националния регистър на историческите места, включително гробището Бофорт и историческия музей на Бофорт Квартал, известен с впечатляващата си колекция от федерална, неокласическа и гръцка възрожденска архитектура.

Бюфорт и околният окръг имат 72 къщи и забележителности, включени в Националния регистър на историческите места.

Популярна тема