Забавни неща за правене в Карлайл, Пенсилвания

Съдържание:

Забавни неща за правене в Карлайл, Пенсилвания
Забавни неща за правене в Карлайл, Пенсилвания
Anonim

На закрито или навън, никога няма да скучаете в този очарователен малък град

Ford Mustang се нареждат на улицата в Карлайл, Пенсилвания по време на автомобилно шоу
Ford Mustang се нареждат на улицата в Карлайл, Пенсилвания по време на автомобилно шоу

Богатата история на Карлайл датира от 18-ти век и пешеходна обиколка на очарователния център на квартала ще оживи ранните години на района и страната. Самостоятелната обиколка с екскурзовод ви превежда покрай 17 места и включва красиви каменни, тухлени и дори дървени къщи, построени през 1700 г. Голямото количество неща за вършене в Карлайл му помогнаха да спечели място в нашия списък с Топ 100 на най-добрите малки градове.

Вижте мечтания си мобилен телефон

Карлайл е международно известен като дом на големи автомобилни изложения, които водят стотици хиляди посетители в града годишно. Присъединете се към забавлението и вижте колекционерски коли и камиони, празнувани през повечето уикенди на панаирите от края на април до началото на октомври. Събитията включват изложения на Ford, GM, Chrysler и Corvette, есенни и пролетни срещи за обмен и дори събитие за внос.

Запасете се с изкуство

Carlisle предлага редица уникални възможности за пазаруване, но американската занаятчийска галерия на Хановер Стрийт има мисия в избора си на произведения на изкуството и занаятите. Магазинът е специализиран в бижута, изкуство от влакна, керамика, метални изделия и предмети от стъкло и дърво, всички ръчно изработени в Америка от професионални занаятчии от цялата страна. От елегантно декоративни до прости и функционални, вие ще се приберете у дома с едно уникално съкровище.

Поглед към бъдещите звезди

The Central Pennsylvania Youth Ballet е едно от перлите в короната на Карлайл, известен в международния танцов свят като първокласна тренировъчна база за балетни звезди на бъдещето. Неговите млади танцьори се представят през годината на няколко места в района и всяка година представят специално представление No Place Like Home за общността на Карлайл. Вижте разписанието и информацията за билетите.

Яжте като белгиец

Международното население на Карлайл обогатява общността по много начини, включително кулинарната сцена. Разгледайте менюто в Café Bruges и вижте защо хората получават този замечтан вид на лицата си, когато говорят за Moules Frites (миди с ръчно нарязани пържени картофи), Carbonade Flamande (вкусна телешка яхния) и, да, вафли. Café Bruges също съхранява повече от 100 белгийски бутилирани бира и организира редовни дегустационни събития.

Присъедини се към армията

Е, почти. Националният военен колеж на армията на САЩ е със седалище в Карлайл и въпреки че може да не сте в състояние да присъствате на стратегическо обучение и образователни сесии с висши духовни лица и чуждестранни високопоставени лица и учени, можете да се насладите на посещение в неговия U. С. Армейски център за наследство и образование. Тук можете да чуете лекции, да видите материали, свързани с армията, и да следвате Пътеката на армейското наследство, която документира историята на армията на САЩ в 14 експоната, които включват репродукции на редути от Войната за независимост, лагери от Гражданската война, система от окопи от Първата световна война и по-малки експонати на броня, самолети и артилерия. Магазин за подаръци и кафене също са на място.

Чувствайте се празнично

Празненията идват естествено в Карлайл, където фестивалите и публичните събития са изпъстрени в календара. Уикендът на четвърти юли подтиква 10-дневния Carlisle Summerfest, повече от седмица паради, сладоледени срещи, занаятчийски шоута, фойерверки, ядливи екстри, музика и театрални и симфонични представления.

Популярна тема