Туризмът носи голям бизнес в окръг Ръдърфорд, Тенеси

Съдържание:

Туризмът носи голям бизнес в окръг Ръдърфорд, Тенеси
Туризмът носи голям бизнес в окръг Ръдърфорд, Тенеси
Anonim

Независимо дали сте се отправили към конгрес или младежки спортен турнир, пътниците намират това, което търсят в окръг Ръдърфорд.

Образ
Образ

Дейвид Алисън си спомня, когато негови колеги от хотелиерския бизнес го попитаха, когато се канеше да се премести в окръг Ръдърфорд: „Къде по света е Мърфрийзборо?“Тези дни те не задават този въпрос. Окръг Ръдърфорд се превърна в един от най-натоварените туристически пазари в щата – бум без признаци на забавяне. През последните 10 години туризмът се е увеличил с 80 процента, според Бюрото за конвенции и посетители на окръг Ръдърфорд. Само през 2013 г. икономическото въздействие на туризма върху района беше колосалните 291 милиона долара, което е увеличение от 6,8 процента спрямо предходната година. Скок от 6 милиона долара в приходите идва от общия брой продадени хотелски стаи през 2013 г., общо 32 468 допълнителни нощувки в стаи и 16,2% увеличение през последните две години – въпреки факта, че през тази година не са открити нови хотели.

Нови хотели в Ръдърфорд

„Беше просто непрекъснато действие, откакто пристигнах тук преди няколко години“, казва Алисън, генерален мениджър на Hilton Garden Inn в Murfreesboro и бивш генерален мениджър на Hampton Inn тук. „Както казвам на гостите си, Мърфрийзборо е почти центърът на света. С целия растеж в Среден Тенеси и всички междущатски магистрали, които се събират тук, това е страхотно място за намиране.“Множество нови хотели рисуват розова картина за 2015 г. Hilton Garden Inn със 100 стаи отвори врати през септември 2014 г., в съседство с Embassy Suites и конферентен център с 280 апартамента в Мърфрийзборо. Нов Residence Inn и нов Holiday Inn трябва да бъдат отворени в началото на 2015 г. Няколко други хотела, сред които хотел Candlewood в Смирна и хотел TownePlace Suites, са в процес на подготовка. С Nissan, Verizon, State Farm и други компании наблизо, срещите, конференциите и корпоративните пътувания спомагат за подхранването на туристическия бум и наскоро окръгът беше удостоен с наградата Readers' Choice като едно от най-добрите места за срещи в Юга от ConventionSouth.

Младежкият спорт носи посетители

Младежкият спорт е друг основен двигател на туризма, дотолкова, че Rutherford CVB успешно маркира окръга като „Спортната столица на Тенеси“. „Тъй като се намираме в центъра на щата и в рамките на един ден с кола от 75 процента от населението на страната, ние сме в състояние да бъдем домакини на много държавни, регионални и национални събития през цялата година“, казва Барбара Уолке, вицепрезидент на Rutherford Окръжен CVB. „Окръг Ръдърфорд се продава лесно с нашите спортни съоръжения, хотели, 375 ресторанта, които да задоволят всеки вкус, пазаруване и много неща за правене. Имаме всичко, което посетителите търсят.” Окръгът е домакин на множество събития на Атлетическата асоциация на средното училище в Тенеси (TSSAA) всяка година, сред които Spring Fling, състезание в олимпийски стил в пет спорта, което привлича спортисти, семейства и треньори от целия щат. Футболът е топ спорт в окръг Ръдърфорд, където Ричард Сийгъл Парк с 15 полета е бил домакин на Националната президентска купа на САЩ по футбол за младежи и други големи национални, регионални и щатски състезания. Barfield Crescent Park в Murfreesboro привлече турнири за Асоциацията на бейзболните играчи и Младежката бейзболна асоциация на Тенеси. Окръгът също така е бил домакин на Under Armour Bash в Boro и турнири за United States Fastpitch Association, American Blind Bowlers Association и Tennessee Association of Vintage Base Ball. Специалните атлетически дейности също имат свое място тук. Ентусиастите играят крак голф – смесица между футбол и голф – на игрища в Смирна и Мърфрийзборо, а Bloomfield Links разполага с игрище с 6 дупки, което обслужва младите голфъри. Градът, съвместно с Държавния университет на Средния Тенеси, изгражда закрито тенис съоръжение с площ от 70 000 квадратни фута с осем корта в Old Fort Park, което ще бъде дом на тенис отборите на MTSU и също така ще приютява по-големи турнири на тенис асоциацията на САЩ. Паркът предлага и 15 външни корта. „Нашата философия винаги е била, че трябва да предвиждаме растежа на нашата общност, но също така да имаме предвид факта, че ако изградим съоръжение, което ще поеме бъдещ растеж, както и щатски, регионални и национални турнири с определен размер, това е допълнителен бонус“, казва директорът на отдела за паркове и отдих в Мърфрийзбъро Лани Гудуин. „Хората обичат да идват в Murfreesboro с техните спортни събития.“Намерете още неща за правене на открито в окръг Ръдърфорд, TN.

Популярна тема