Най-добрите неща за правене на деца в Грийнсбъро, Северна Каролина

Съдържание:

Най-добрите неща за правене на деца в Грийнсбъро, Северна Каролина
Най-добрите неща за правене на деца в Грийнсбъро, Северна Каролина
Anonim

Най-добрите атракции за деца в Грийнсбъро, Северна Каролина, включват животни, бейзбол и други

Грийнсбъро, Северна Каролина
Грийнсбъро, Северна Каролина

Най-добрите занимания за деца в Грийнсбъро, Северна Каролина, са забавни и достъпни. Градът предлага набор от неща за правене, които включват изучаване на регионална история до плъзгане по масивни водни пързалки в горещ летен ден. Ето най-добрите атракции за деца в Грийнсбъро:

1. Greensboro Science Center

Аквариум, музей и зоопарк – всичко на едно място. Какво повече може да иска едно дете? Това е, което семействата ще намерят в Greensboro Science Center, дом на Carolina SciQuarium, единственият вътрешен аквариум в щата. Посетителите могат също така да разгледат 12 акра експонати с животни, които включват тигри, сурикати, крокодили и др. В музея те ще намерят ревящ 36-футов T-Rex и ще се забавляват да учат чрез практически дейности. Този получател на сертификат за отлични постижения на TripAdvisor предлага дейности за деца от всички възрасти и предлага летни лагери и приключения с люлеене на дървета.

2. Грийнсбъро Грасхопърс

Заведете децата на мач с топка и гледайте Грийнсбъро Грасхопърс, бейзболен отбор от малка лига. Домът на Грасхопърс, NewBridge Bank Park разполага с повече от 8 000 фенове, които според рецензенти на Yelp се радват на редовни сделки, забавление и добре поддържан стадион. Детският кът на PawSox предлага на децата неща за вършене като бази за бягане, преспиване на скаути на полето, безплатни младежки клиники и събития в петък вечер.

3. Детски музей Грийнсбъро

Друга достъпна опция за семейства е Детският музей Грийнсбъро, детска площадка с площ от 37 000 квадратни фута, която съдържа повече от 20 постоянни експоната. Родителите на TripAdvisor хвалят музея като чудесно място за малки деца, особено под 8 години. В музея децата могат да управляват собствена пицария, да се обличат и да изнасят представления и да се катерят в камиони, самолети и влакове.

4. Исторически музей Грийнсбъро

Богатата история на Грийнсбъро е най-добре показана в Историческия музей на Грийнсбъро, където родители и деца могат да учат заедно. Gate City показва как е изглеждал Грийнсбъро в началото на 1900 г., а децата могат да станат телефонни оператори, да измерват рецепти в аптеката и да пишат на училищна плоча, наред с други дейности. Входът е безплатен и рецензентите са приятно изненадани колко време са прекарали там – мнозина предлагат да прекарате половин ден, за да научите всичко, което трябва да знаете за Грийнсбъро.

5. Wet N’ Wild Emerald Pointe

Най-големият воден парк в двете Каролини, Wet N’ Wild, има 36 атракции и атракции. Забавления за всички възрасти, дори и за пораснали, малките деца ще се забавляват да се пръскат в Happy Harbour с два басейна и Splash Island, с басейн с вълни за деца и няколко пързалки и места за игра. По-големите деца могат да се разхладят в големи басейни и да карат тонове водни атракциони. Паркът наскоро отвори врати за своя 30-ти сезон и през 2013 г. бе обявен за 10-те най-добри награди за пътуване на читателите за 10-те най-добри водни парка в Америка от The USA Today Travel Media Group.

Популярна тема