MTSU дава на студентите изживяване в реалния свят

MTSU дава на студентите изживяване в реалния свят
MTSU дава на студентите изживяване в реалния свят
Anonim

Бизнес и музикални програми в MTSU предлагат на студентите опит в индустрията.

Образ
Образ

Изживяването в реалния свят е интегрирано в много програми в Middle Tennessee State University, включително неговите музикални и бизнес програми.

В района на Нешвил има повече амбициозни артисти, отколкото възможности за изкарване на прехраната в музикалния бизнес. Признавайки това, отделът на звукозаписната индустрия на MTSU предлага уникално предимство, предоставяйки на студентите артисти и автори на песни възможността да изпратят две от своите песни директно на творческия екип на Sony/ATV. Малцина късметлии имат шанса да изпълнят още две песни на концерт на живо и евентуално да прекарат един ден в студиото на Music Row на издателите.

MTSU’s Jennings A. Jones College of Business също така изпълнява нова инициатива, предназначена да даде на студентите опит в индустрията. От есента на 2015 г. всички студенти в Колежа по бизнес ще трябва да завършат курса за професионално развитие на Дейл Карнеги.

„Това е курс, който учи студентите на „меките умения“, от които се нуждаят, за да успеят в бизнеса“, казва Дейвид Ърбан, декан на колежа „Джоунс“. „Част от това е работа в екип и изграждане на взаимоотношения, а част от това е устна комуникация, лидерство и формиране на положително отношение. Всички тези неща – представени по начина, по който ги учат сътрудниците на Дейл Карнеги – ще помогнат на нашите студенти. Ние сме единственото бизнес училище в страната, което прави това, така че това ще бъде конкурентно предимство за нашите студенти, след като излязат на пазара на труда.”

„Колкото повече можем да направим за нашите студенти, толкова по-привлекателни са те за работодателите и толкова по-лесно ще бъде за тях да бъдат наети“, казва Ърбан.

Популярна тема