Летни лагери в окръг Ръдърфорд, Тенеси

Съдържание:

Летни лагери в окръг Ръдърфорд, Тенеси
Летни лагери в окръг Ръдърфорд, Тенеси
Anonim

Няколко образователни летни лагера са на разположение на учениците в окръг Ръдърфорд.

Образ
Образ

Образованието е целогодишно начинание в окръг Ръдърфорд. Окръгът е домакин на множество летни лагери за ученици от начално, средно и средно училище, за да им даде възможност да обогатят образованието си и да научат за обещаващи кариери. Няколко популярни лагера включват:

MTSU Camps

Middle Tennessee State University предлага лагер по роботика и CSI: MTSU, младежки лагер по криминалистика. Лагерът по роботика учи ученици от средните и гимназиалните класове как да конструират и програмират роботи Lego NXT, за да изпълняват задачи като навигиране в лабиринти и подреждане на кутии със сода в специфични конфигурации. Криминалистическият институт за изследване и образование (FIRE) спонсорира CSI лагера, който включва няколко семинара за разкриване на престъпления. Целта и на двата лагера е да предоставят на учениците причини от реалния живот да се справят с курсове по математика и природни науки от по-високо ниво.

Летен бизнес лагер

Фондацията за партньорство в бизнес образованието (BEP) и State Farm Insurance се обединяват, за да представят ежегоден двуседмичен летен бизнес лагер, който запознава учениците от средното училище с основите на света на бизнеса. Учениците формират бизнес екипи, пишат бизнес план, разработват маркетингова стратегия и създават продукт или предприемаческа идея.

Camp Discovery Center

Discovery Center в Murfree Spring планира различни забавни дейности, игри, занаяти и други практически проекти през цялата година, които изследват изкуствата, науката, инженерството и природата. Летните му дейности включват приключенски лагери сред природата и инженерни лагери за деца.

Center Stage Academy

Центърът за изкуства представя годишен летен лагер Center Stage Academy всяко лято за деца в предучилищна възраст до 12 клас, които се интересуват от изучаване на театър. Участниците научават основите на актьорството, декорите, осветлението, продуцирането, хореографията и музиката.

Популярна тема