Maury County, TN Разпределение на примамки, логистични компании

Съдържание:

Maury County, TN Разпределение на примамки, логистични компании
Maury County, TN Разпределение на примамки, логистични компании
Anonim

Няколко проекта за надграждане подобряват транспорта в окръг Мори.

Колумбия, Тенеси
Колумбия, Тенеси

Лесният достъп до Interstate 65 и State Route 840 осигуряват бързи ленти за успех за дистрибуторски и логистични фирми, базирани в окръг Maury, както и компании с транспортни нужди. Повече от 50 процента от общото население на САЩ живее в рамките на един ден с кола от окръг Маури, а южният централен окръг Тенеси е на 4 часа с кола от големи пазари като Мемфис, Атланта, Луисвил, Лексингтън, Хънтсвил, Бирмингам и Чатануга. Железопътна услуга от клас I е достъпна чрез CSX, а окръгът е на 40 минути път с кола както до пристанището на Нашвил, така и до международното летище в Нашвил.

За местни въздушни услуги регионалното летище Maury County в Маунт Плезънт има писта от 6 000 фута, което го прави едно от най-големите летища за обща авиация в Тенеси. Maury County Regional може да приеме товарни самолети DC-9, както и частни самолети, хеликоптери и военни самолети. Корпоративната клиентела на летището включва Charter Communications, Nissan и General Motors.

„Наскоро завършихме надграждането на хангара и преместихме и асфалтирахме пътеката за рулиране, тъй като продължаваме да приемаме по-големи самолети,“казва Пол Търнър, директор на регионалното летище на окръг Маури. „Летището също е отворено 24 часа и предлага коли под наем и лимузини на място.“

Подобрения на пътя

През 2014 г. бяха извършени няколко надстройки на пътища в целия окръг Мори, включително 1,2 милиона щатски долара, преасфалтиране на 4 мили на булевард Джеймс Кембъл в Колумбия – главният коридор за търговия на дребно в града.

„Градът също направи подобрения на кръстовищата, където има някои от нашите най-големи обеми на трафик“, казва Дженифър Муди, асистент градски управител на Колумбия.„Похарчихме 1,6 милиона долара за финансиране на магистралната администрация на кръстовището на булевард Джеймс Кембъл и авеню Тротууд и беше инсталиран нов пътен сигнал в северната част на Колумбия на американска магистрала 31 на булевард Спринг Мийд близо до гимназия Спринг Хил.“

Друг нов светофар беше инсталиран на американска магистрала 31 в Carter's Creek Pike близо до индустриалния парк Northpointe, добавя Мууди, и продължават разговори за подобряване на коридора на West Seventh Street от High Street до разклона в Hastings Улица.

“Проектът West 7th Street е част от продължаващите усилия за съживяване на центъра на Колумбия, за по-добро представяне на нашия исторически туризъм и търговско значение на места като къщата на Джеймс К. Полк, Центъра за посетители на окръг Маури и Мемориална сграда“, казва Муди. „Целият проект на West 7th Street все още не е финансиран, но сме агресивни в етапите на кандидатстване. В наши дни в Колумбия се случват много неща по отношение на транспорта.”

Надстройки в Spring Hill

Доста неща се случват и в Spring Hill, включително работа по Beechcroft Road, където доставчиците на General Motors Comprehensive Logistics Co. Inc. и Magna International изграждат съоръжения, които евентуално да обслужват големия автомобилен производител. Плановете включват разширяване на Beechcroft Road до три платна по протежение на 3 000 фута лице, което тези две компании заемат точно на изток от Cleburne Road.

„Също така ще има радикални подобрения на кръстовището на Beechcroft и Town Center Parkway, за да могат полукамионите да правят завои, плюс подобрения на Town Center Parkway и US Highway 31 по същата причина,“казва Виктор Лей, градски администратор на Spring Hill.

Lay казва, че има и бъдещи планове за евентуално разширяване на Saturn Parkway до вероятно Carters Creek Pike, за да се осигури по-добър западен достъп до потенциална индустрия, но това предложение е след години.

„Други настоящи и скорошни проекти включват срязване на лентата през декември 2014 г., което отвори булевард Reserve, за да се простира изцяло между Kedron Road и Port Royal Road, а също така оптимизирахме всички пътни сигнали на Main Street, което доведе до 23 процента увеличаване на ефективността на времето за пътуване от южния край на Spring Hill до северния край по време на сутрешния пиков трафик“, казва той.

Spring Hill също така планира да разшири Duplex Road през 2016-2017 г. и да направи бъдещи надстройки на Buckner Lane, като същевременно продължи да проучва потенциала на Buckner Road за разширяване до евентуален възел на I-65, както и възможен добавяне на още един вход към търговския център The Crossings of Spring Hill, където предстои отварянето на нов киносалон.

„Spring Hill наистина се разраства, сега с около 33 000 жители, и с този растеж идва предизвикателството да преместиш хората оттук натам“, казва Лей. „Транспортът е критичен компонент от това, с което градоустройствените трябва да се справят.“

Популярна тема