Възможностите за медицинско обслужване растат заедно с Окръг Маури, Тенеси

Съдържание:

Възможностите за медицинско обслужване растат заедно с Окръг Маури, Тенеси
Възможностите за медицинско обслужване растат заедно с Окръг Маури, Тенеси
Anonim

Тъй като окръг Маури продължава да расте и процъфтява, същото се отнася и за неговите висококачествени медицински възможности.

Колумбия, Тенеси
Колумбия, Тенеси

Тъй като окръг Маури продължава да расте и процъфтява, същото се отнася и за неговите висококачествени медицински възможности. От големи болници и спешни отделения до центрове за дългосрочни грижи и амбулаторни клиники, мрежата от доставчици на здравни услуги в окръга се разширява и подобрява своите услуги, за да бъде в крак с нуждите на общността.

Здрави в сърцето

В челните редици на доставчиците на спешна медицинска помощ е Регионалният медицински център Maury (MRMC), който постоянно е признат за своите първокласни, рентабилни грижи. Сред последните постижения, MRMC получи пълна акредитация за гръдна болка от Обществото за грижа за сърдечно-съдови пациенти. Екипът от болногледачи на медицинския център работи съвместно с неговите служби за спешна помощ и линейка, за да намали времето, необходимо за диагностициране и лечение на симптоми на гръдна болка, които могат да сигнализират за инфаркт.

Водещите специализирани грижи, предлагани от MRMC, включват също неговия раков център, един от четирите медицински центъра в Тенеси, акредитирани в радиационната онкология. Предлага лъчева терапия в Spring Hill и Columbia. Чрез своя Център за жени, Maury Regional е определен като център за отлични постижения в образната диагностика на гърдата от Американския колеж по радиология и е акредитиран от Националната програма за акредитация на центрове за гърди от Американския колеж по хирурзи.

„От отварянето си през 2003 г. Центърът за жени продължи да усъвършенства технологиите и услугите, достъпни за жените в нашия регион,“казва Дана Солтърс, директор на инфузия/женско изображение за MRMC.„От дигитална мамография и ядрено-магнитен резонанс на гърдата за откриване на рак в най-ранните му стадии до услуги за подкрепа на оцелели, ние им помагаме да се ориентират в пътуването през рака на гърдата и лечението.“

Болницата се стреми да направи тези жизненоважни услуги достъпни за възможно най-много членове на общността.

„Обслужваме много жени, които са финансово затруднени“, казва Солтърс. „Чрез Регионалната фондация за здравеопазване на Мори ние сме в състояние да осигурим скринингови мамографии, перуки, камизоли, дрехи за лимфедем и покривала за глави за нашите пациенти. Благодарни сме за щедростта на нашата общност и подкрепата й за Фонда на женския център и Фонда за борба с рака.“

Приятелско партньорство

Maury Regional е ангажиран в динамично партньорство с National He althcare Corp. (NHC) за предоставяне на ново заведение за дългосрочни грижи със 112 легла в окръга. Съоръжението за 18 милиона долара прехвърля 92 легла от съоръжението NHC Hillview и 20 от звено, което преди това се намираше в MRMC. Фокусът на новото съоръжение е преходна грижа, като пациентите се насочват предимно (но не изключително) от Maury Regional и остават средно три до четири седмици, преди да се преместят в по-ниско ниво, казва Джералд Когин, старши вицепрезидент на NHC.

„Ние сме развълнувани от това съвместно предприятие с Maury Regional, с когото имаме дълги отношения, като управлявахме тяхното звено за квалифицирани медицински сестри в болницата“, казва Когин. „Има много смисъл доставчиците на пост-акутно лечение като NHC да си партнират с болници за остро лечение като Maury Regional, особено след като индустрията е подложена на нарастващ натиск да предоставя висококачествени грижи на възможно най-ниски разходи.“

Спешни, извънболнични услуги

TriStar He alth, подразделение на базираната в Нешвил HCA, също има силно и нарастващо присъствие в окръг Мори, със спешни и амбулаторни услуги, достъпни чрез своята спешна помощ TriStar Spring Hill. Съоръжението се ангажира да помага на обитателите да живеят по-здравословен живот, казва Кери Маккейми, директор на спешното отделение.

„Общността претърпя огромен растеж през последните години и с това дойде необходимостта от качествени здравни грижи близо до дома“, казва Маккейми. „За нас е чест да служим на общността 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.“Като част от по-голямата мрежа TriStar в Близкия Тенеси, съоръжението в Спринг Хил съчетава „традиционна спешна помощ без дълго време на чакане“с възможност за достъп до услуги за спешна помощ в близките общности.

„Ние лекуваме спешни състояния и предлагаме лабораторни услуги, технологии за изображения, телемедицина и хеликоптерна площадка за ускорен транспорт до местни болници за тежко болни или ранени пациенти“, казва Маккейми. „Критичните пациенти могат лесно да бъдат прехвърлени в грижите на TriStar Centennial Medical Center в Нешвил.“

Научете повече за здравната индустрия на окръг Маури.

Популярна тема