Northwest Packer Backers аплодират Green Bay отдалеч

Съдържание:

Northwest Packer Backers аплодират Green Bay отдалеч
Northwest Packer Backers аплодират Green Bay отдалеч
Anonim

Феновете на НФЛ на Грийн Бей се сблъскват с верните на Сийхокс в Сиатъл

Феновете на Green Bay Packers се събират в Сиатъл, за да отпразнуват отбора
Феновете на Green Bay Packers се събират в Сиатъл, за да отпразнуват отбора

Въпреки че се намира само на 60 мили от Сиатъл, ирландският пъб O'Blarney's беше пълен с бели, зелени и жълти фланелки в неделя, 18 януари 2015 г., когато Green Bay Packers играха срещу Seattle Seahawks за първенството на NFC на Националната футболна лига. Шапките със сирене бяха избраната шапка и когато Пакърс вкараха гол, завършиха пас или направиха шпагат, лентата избухна от аплодисменти.

Групата беше част от Northwest Packer Backers (NPB), обширен клуб от зелено-златни лоялисти, базиран в щата Вашингтон, който празнува своята 25-та годишнина през 2015 г. Много от групата някога са живели в Уисконсион или Средния Запад. Те споделят привързаност към Packers и събирането им за игри им помага да останат свързани с родния си щат, като същевременно предоставя начин да останат свързани с любимия си футболен отбор.

В типичните недели O'Blarney's посещава 50 до 60 фенове на Packer, но в онази неделя на шампионата през януари барът достигна капацитета си от около 250 фенове, само правостоящи, разделени сравнително равномерно със Seahawks верни и Packer Backers викаха, докато отборите им се бореха за място в Super Bowl XLIX. (Хоукс спечелиха трилър с продължения, 28-22, след което загубиха финала от Нова Англия, 28-24.)

„Страхотно е да ги приемем“, казва управителят на бара на O’Blarney Джоел Раг за NBP. „Те са наистина добра група фенове. Когато са тук, това е забавна атмосфера, вълнуваща атмосфера.“

Футболни фанатици

Таксуват се като Lambeau Field Far West – почит към легендарния дом на отбора в The Dairy State – Northwest Packer Backers управлява няколко оживени глави в тихоокеанския северозапад. Много членове се срещат по-близо до Сиатъл в главния обект на NBP, Mustard Seed Grill & Pub в Newport Hills, само на 10 мили от центъра на Seahawks CenturyLink Field.

Клубът стартира през 1990 г. с осем die hard cheeseheads – както са известни феновете на отбора – и през годините се разрасна до кадър от над 1500 членове в и около Сиатъл.

В дните на играта в Mustard Seed, тълпата обикновено е две трети фенове на Packer, казва Джери Гарнър, президент на клуба, известен вътрешно като Head Cheese. За заглавната игра на NFC наклонът на феновете беше около 300 на 85 в полза на Green Bay.

Отвръщане

„За нас да се съберем е преди всичко да гледаме Packers; второ, споделяне на нашето другарство в Уисконсин; и трето, благотворителната работа, която извършваме за деца, семейства и ветерани,” казва Гарнър, роден в Уисконсин и военен ветеран, който е служил в операция Пустинна буря.

След третото тримесечие на всяка игра се провежда томбола с $1 на билет за дарени предмети, като постъпленията са в полза на благотворителни организации като Christmas House, организация с нестопанска цел, която приветства родители с ниски доходи да изберат безплатна почивка подаръци за техните деца и Дом на ветераните във Вашингтон в Рецил.

„Това е нашият начин да връщаме на общността, в която живеем и работим“, казва Гарнър.

Клубът също така разиграва томбола с годишно пътуване, изпращайки щастливи членове на клуба на места като NFL Pro Bowl, Super Bowl уикенд и игри, които се играят на истинското Lambeau Field обратно в Green Bay.

No Bad Blood

Packers и Seahawks са два от най-добрите отбори на NFL. С толкова много страст и такова ожесточено съперничество може да изглежда вероятно между феновете да прехвърчат искри. Но NBP подчертава положителния подход.

„Нашето послание към нашите членове е „Дръжте се така, сякаш сте били там преди“, казва Гарнър. „Всички сме футболни фенове и футболът е част от живота, на която да се наслаждаваме, но искаме да се забавляваме, да споделяме приятелски отношения и да показваме добър спортен дух.“

Обратно в O’Blarney’s, мениджърът на бара Wragg казва, че Packer Backers поддържат нещата с уважение към противниковите си фенове, включително Seahawks, дори сред разгорещени битки на решетка.

„Всеки се разбира и аплодира отбора си“, казва той. „Никога не съм виждал никакви кавги през няколкото години, в които сме ги домакини.“

Популярна тема