8 причини да се преместите в Duluth, MN

Съдържание:

8 причини да се преместите в Duluth, MN
8 причини да се преместите в Duluth, MN
Anonim

Сгушен на брега на езерото Superior, Duluth предлага много удобства на жителите

Университет на Минесота-Дулут
Университет на Минесота-Дулут

Преместването в Дулут, Минесота, се харесва на тези, които търсят оживен център на града, с много неща за правене и достъп до качествено образование и истинско усещане за общност. С население от около 86 000 души, Дулут предлага атмосфера на малък град с много уникални атракции и места за събиране. Ето още осем причини да се преместите в Дулут:

1. Четири сезона на забавления

Любителите на открито ще намерят Дулут за първокласно място за отдих през цялата година. Жителите преживяват и четирите сезона, пълни със собствени неща за вършене и начини да се насладят на открито. Пролетта и лятото са топли, но не и неудобни, а жителите обичат да прекарват времето си в центъра и на вода. Есента и зимата предлагат страхотно време за туризъм и жителите могат да карат ски и сноуборд в Spirit Mountain, най-големият теренен парк в Средния Запад. Градът също се класира в нашите Топ 10 най-добри места за есенна зеленина.

2. Езеро Супериор

Тъй като Горното езеро е толкова превъзходно, то стои самостоятелно като причина да се преместите в Дулут. Lake Superior е най-голямото сладководно езеро в света, с 3 квадрилиона галона прясна вода. Езерото също влияе върху времето, което означава, че Дулут има по-топли зими и по-хладни лета. Жителите се наслаждават на къмпинг, туризъм, чартърен риболов, каране на кану, а Canal Park е популярно място за разходка по езерото, докато разглеждате най-новите магазини и ресторанти.

3. Ресторанти

Американски, японски, италиански или неделен брънч; ще намерите всичко в Дулут. Рецензенти на онлайн ресторанти се възхищават на Duluth Grill, който беше включен в Diners, Drive-Ins и Dives на Food Network. Други горещи места за хранене включват New Scenic Cafe, което ще откриете, докато се разхождате с живописна кола по северния бряг на езерото Superior (автобусът Skyline Parkway също е задължителен в Duluth), и Northern Waters Smokehaus, който е специализиран в пушенето риба и меса.

4. Оживен център

Крайбрежният район в центъра на Duluth обхваща 90 блока и работи, за да гарантира, че районите в центъра и Canal Park продължават да процъфтяват. Посетителите на центъра ще се насладят на разглеждане на уникални магазини и комплекси, включително Fitger’s Brewery Complex, който разполага с бутици, ресторанти и места за нощен живот, както и офис помещения. DeWitt-Seitz Marketplace е многофункционална сграда със собствени магазини, ресторанти и офис помещения.

5. Yellow Ribbon Community

През 2010 г. Дулут беше определен за общност на Жълтата панделка в знак на признание за усилията на града да обедини жителите, правителствените организации, агенциите и работодателите в подкрепа на военнослужещите и жените в армията и техните семейства. Градът е домакин на събития в помощ и чест на военните, включително здравни семинари, уроци по йога, трудови панаири и други.

6. Университет на Минесота – Дулут

Образованието продължава да увеличава своето значение, тъй като все повече компании търсят да привлекат добре образовани и обучени служители. Преместването в Duluth дава на студентите възможност да посещават University of Minnesota – Duluth, класиран в списъка на U. S. News и World Report за най-добрите колежи в регионалните университети. Други най-високо класирани училища, според GreatSchools, включват Congdon Elementary School и East Senior High School.

7. Въздушен повдигащ мост

Тази основна забележителност привлича хиляди посетители всяка година. Този мост от стомана и кабел има клиренс от 180 фута и е с дължина 386 фута, а зрителите обичат да гледат как корабите пътуват под него. Всъщност това е една от най-фотографираните забележителности в щата. Посетителите го харесват толкова много, че е No.2 неща за правене в Дулут и получател на сертификат за отлични постижения на TripAdvisor.

8. Много възможности за съседство

Не позволявайте на населението на Дулут от повече от 86 000 души да ви заблуди, когато става въпрос за това къде да живеете. Градът обхваща близо 30 квартала, от които жителите могат да избират. Търсите по-селски, спокоен начин на живот? След това разгледайте Bayview Heights или Morley Heights-Parkview. Ако обичате повече атмосферата на колежанския град, тогава Chester Park или Endion, който е близо до двугодишните колежи на Duluth и центъра, може да са правилният избор. Освен това много квартали предлагат свои собствени удобства, включително развлекателни дейности, търговски и бизнес райони.

Бонус: Един от най-щастливите градове в САЩ

Проучване от 2014 г., проведено от Националното бюро за икономически изследвания на САЩ, установи, че Дулут е един от най-щастливите градове в САЩ. Проучването разчита до голяма степен на анкети сред жители, които питат участниците за цялостното им удовлетворение от живота. Също така през 2014 г. USA Today класира Дулут в списъка с топ 10 на техните най-щастливи градове в САЩ. Ако факторът щастие не е достатъчна причина да се преместите там, тогава какво е?

Популярна тема