Най-добрите пивоварни в Бойзи, ID

Съдържание:

Най-добрите пивоварни в Бойзи, ID
Най-добрите пивоварни в Бойзи, ID
Anonim

Пивоварните Boise се гордеят с брилянтни напитки

Образ
Образ

Естествената красота в Скалистите планини и по поречието на река Бойзи привлича любителите на открито в Бойзи, Айдахо. Но Boise не е само за страхотното открито. Този град предлага и невероятно разнообразие от популярни пивоварни, които са грабнали вниманието на ценителите на бирата от цялата страна. От класическата пивоварна Highlands Hollow Brewery до модерната пивоварна 10 Barrel Brewery, Boise има впечатляваща и разнообразна пътека за бира. Тези пивоварни не само привличат туристи, но и се радват на популярност в своята общност, тъй като подкрепят местния бизнес и артисти. Ето само няколко от най-популярните пивоварни в Бойс.

Payette Brewing

Payette Brewing е популярна не само заради страхотната бира, но и заради приноса си към общността. Заедно с подкрепата на местни артисти и музиканти, дегустационната зала на Payette е изключително популярна със своята приземена атмосфера. Залата за дегустация е „страхотно място да наваксате с приятели или да гледате мача“и е точно пред тяхната пивоварна, така че гостите могат да проверят системата за варене. Не се сервира храна, но гостите харесват, че Payette’s поддържа различни местни камиони за храна всеки ден от седмицата.

Crooked Fence Brewing

Crooked Fence е известен със своите награждавани напитки. Не само това, но и гостите често за храна, перфектно съчетана с техните занаятчийски бири. Гостите могат да знаят, че тези напитки се съчетават перфектно с всичките им невероятни ястия. Отвъд техните наградени напитки, Crooked Fence се гордее с автентично изкуство за приготвяне на напитки, което създава тяхната собствена уникална марка.

10 Barrel Brewing Company

10 Barrel има за цел да „вари бира, да пие бира и да се забавлява, докато го прави!“и със сигурност постигат тази цел. От техния Apocalypse IPA в стил West-Coast до Sinister Black Ale, селекцията на тази пивоварна има достатъчно разнообразие, за да шокира всеки бирен ентусиаст. Тяхното забавно настроение се отличава от другите популярни пивоварни и е задължително посещение за всеки, който търси страхотно време. Елате на безплатни обиколки на пивоварни всеки петък от 15 до 16 ч. и разпродажби на бурета извън дока от 8 до 16 ч. от понеделник до петък.

Highlands Hollow Brewhouse

Highlands Hollow Brewhouse е класика на Boise, първоначално създадена през 1968 г. като Brass Lamp. Той е национално популярен сред екстремни спортисти, туристи, скиори, планински колоездачи и, разбира се, ентусиасти на бира. В допълнение към популярните напитки, прясното им меню е изключително, от занаятчийски хляб до супи. Като цяло, това е страхотно изживяване с отлична бира, страхотна храна и приятелско обслужване.

Kilted Dragon Brewing

Kilted Dragon Brewing е добре известен със своите варени „извън кутията“. От техния Dirty Blonde Highland Honey до техния Frost Bridge Scottish Ale, техният избор е достатъчно далеч извън кутията, за да зарадва всеки авантюристичен ценител на бирата. Те също са щастливи да се забавляват със заведение за музика на живо, което е домакин на десетки местни артисти, а в по-небрежните делнични вечери гостите излизат и играят шафълборд и дартс.

Популярна тема