Забавни дейности на открито в Мускоги, ОК

Съдържание:

Забавни дейности на открито в Мускоги, ОК
Забавни дейности на открито в Мускоги, ОК
Anonim

Вижте какви забавни дейности на открито се предлагат в Мускоги, ОК, от мотоциклетизъм до риболов и фантастични паркове.

Образ
Образ

Зелени хълмове. Езера. Виещи се пътища. За Макс Бойдстън те са това, което превръща Мускоги в рай за мотоциклети. Но не се безпокойте. Не говорим за Марлон Брандо и неговата дива банда, която ревеше в града с намерение да хаос. Говорим за туризъм.

Мотоциклетизъм

„Някои хора все още имат тази представа за велосипедисти, но това е възможно най-далеч от истината“, казва самоопределилият се „блус певец, търговец на диаманти и банкер от Оклахома“за любителите на мотоциклетите които превърнаха Мускоги в топ дестинация.„Това са хора с разполагаеми доходи, които обичат да пътуват и харесват свободата на мотоциклета. Това е един от последните романтични начини за пътуване.“

Boydstun и камарата Muskogee поеха пътя в подкрепата на мотоциклетния туризъм, като дори подготвиха наградено Ръководство за каране, което описва подробно 750 мили страхотни колоездачни маршрути по криволичещи, красиви пътища, които колоездачите обичат.

ATV Racing

Друг спорт с колела, екстремните състезания по черна писта, също изгражда последователи, съчетавайки елементи от състезания Гран При със състезания с мръсни мотоциклети и ATV в превозни средства, които достигат скорост от 80 или 90 мили в час на мръсна настилка писта, пълна със завои и скокове.

През май 2013 г. Muskogee беше домакин на Националния шампионат на Американската асоциация на мотоциклетистите ATV Extreme Dirt Track в Hatbox Field, където 250-300 състезатели от цялата страна се състезаваха пред повече от 1000 зрители.

„Ездачите дойдоха от щата Вашингтон, Флорида, Каролините, Вирджиния, каквото и да е“, казва Дан Чепкаускус, поддръжник на състезанието, чийто син и дъщеря се състезават. „Има само осем от тези събития в страната, така че това е голям плюс за Muskogee.“

Риболов

Петте езера и трите реки в района на Мускоги привличат големи тълпи и известни рибари, където рибарите могат да намерят едроуст лаврак, пъстър и бял лаврак, крапи и сом. По-специално Бас спомогна за укрепването на националната репутация на Мускоги като място за риболов. Градското пристанище Three Forks Harbour е мястото на престижните национални риболовни турнири Bassmaster Elite и Open Series, които през 2010 г. събраха тълпи от повече от 5000 души на ден в пристанището.

„Хората идват тук преди турнира, за да ловят предварително, а по време на турнира, за да видят любимите си риболовци,“казва Трежър Маккензи от камарата на Мускоги. „Обичаме тези събития – те дават шанс на нашите местни граждани да се включат в нещо на национално ниво.“

Срещи и събирания

Появата на Мъскоги като място за забавление даде тласък на бизнеса с конгреси и събирания в града, казва Маккензи. За да се конкурира с по-големите градове, камарата усъвършенства целевия си пазар – клубове, организации и нестопански организации – и се фокусира върху по-малки срещи, сватби и събирания. Креативността е ключова.

„Предлагаме приветствени речи от нашия кмет, лични обиколки на общността, торбички с лакомства, почетни плакети Okie от Мускоги, приветствени знаци,“казва Макензи, припомняйки обиколка с призраци „Мистериозните жени от Мускоги“за сороптимистите и конгрес на градските мениджъри на тема Джими Бъфет, с покани, отпечатани върху джапанки. „Може да не сме Орландо, но можем да правим специализирани неща, които ще ги накарат да ни помнят години след това“, казва Макензи.

Популярна тема