Най-добрите бургери в Кълъмбъс, Охайо

Съдържание:

Най-добрите бургери в Кълъмбъс, Охайо
Най-добрите бургери в Кълъмбъс, Охайо
Anonim

Отдавна известен като град за бургери, Кълъмбъс предлага нови, по-здравословни варианти на традиционния хамбургер

Кълъмбъс, Охайо
Кълъмбъс, Охайо

Кълъмбъс, Охайо, е град за бургери откакто се помнят хората. И Wendy’s, и White Castle имат корени тук. В продължение на много години сцената на хамбургерите на Кълъмбъс разчиташе на готови банички с говеждо месо, понякога резен сирене и маруля, домати, лук и кисели краставички. Днес в столицата на Охайо е в ход ренесанс на бургери с ресторанти Columbus, които сменят смляна пържола с вегетариански варианти и смеси от филе.

Традиционният избор все още изобилства в ресторантите на Columbus, но сега можете да намерите и гурме комбинации и вегетариански избор, много от които са съсредоточени върху движението за местни храни. Топингите вече включват всичко от айоли с пушен лук до зеле и резени авокадо.

Вижте нашия списък по-долу за пет от най-добрите бургери, които можете да намерите в Кълъмбъс, Охайо.

Пушен гауда бургер в Hubbard Grille

Hubbard Grille, на 793 N. High St., предлага популярна вечер за бира и бургери, която съчетава един от популярните бургери с чаша наливна бира на специална цена. Бургерът с пушена гауда се състои от прясно смляна баничка, сладко от бекон, резени авокадо, маруля, домат и лук. Комбинацията от пушено сирене с резени авокадо правят този бургер изпъкващ.

The Ella Burger в Ella

Тук „EL“в „Ella“означава „Яжте местно“– този ресторант на 266 E. Main St. в Ню Олбани, се фокусира върху сервирането на местно отглеждани храни от фермата до масата. Ella Burger включва говеждо месо от Охайо, чипотле гауда, айоли с пушен лук, дебели ивици местен бекон, кисели краставички от копър, пържен лук и се сервира с домашно приготвен чипс за барбекю. Можете да направите бургер без глутен, като пропуснете кифличката и пържения лук.

Skillet Burger в Skillet

Представете си сандвич, който комбинира закуска и обяд. Skillet Burger в Skillet, 410 E. Whittier St. в Merion Village, постига това със своя Skillet Burger, направен от говеждо месо Bluescreek Farm Meats, сирене Laurel Valley Creamery Jersey Drover, специален сос Skillet, пиперлива рукола Folsom & Pine Farm … и пържено местно яйце, сервирано върху печено сусамово рулце. Яйцето в този много местен сандвич осигурява уникален обрат на обичайния хамбургер.

Northstar Burger в Northstar Cafe

Northstar Café има фокус върху органичните съставки и ангажимента към чисто и естествено хранене, с три места в Кълъмбъс – в Beechwold, Short North и Easton. Клиентите казват, че Northstar Burger е изненадващо засищаща и здравословна вегетарианска вариация, приготвена от органичен кафяв ориз, черен боб и цвекло и покрита с разтопен бял чедър, къдраво зеле, домат, кисела краставичка и лук, и сервирана върху дебела домашна кифличка.

Thurman Burger в The Thurman Café

The Thurman Café, на Thurman Ave. 183 в German Village, съществува от 1942 г. и предлага непринудена атмосфера, много сувенири и някои от най-големите бургери, които някога ще намерите. Thurman Burger е огромна телешка баничка, претоварена с шунка, маруля, домати, гъби, сотиран лук, кисели краставички, чушки, майонеза и моцарела и американски сирена, които се стичат отстрани. Този бургер е толкова висок, че повечето хора го ядат с вилица и нож.

Популярна тема