Най-добрите десерти във Филаделфия, Пенсилвания

Съдържание:

Най-добрите десерти във Филаделфия, Пенсилвания
Най-добрите десерти във Филаделфия, Пенсилвания
Anonim

Пет от най-сладките находки в града на братската любов

Образ
Образ

Филаделфия, Пен. – най-големият град в щата – прие повече от 30 милиона посетители през 2014 г. Наситени с национална история, като Камбаната на свободата и Залата на независимостта, мнозина също се стичат в града заради прочутата му сцена за хранене, особено основния сандвич в града: Philly Cheesesteak. Преди да се насладите на този световноизвестен деликатес от месо и сирене, запазете място за някои от най-почитаните сладкиши във Филаделфия, обичани както от посетителите, така и от местните. Позволихме си да съставим пет от най-сладките предложения на Филаделфия, без определен ред:

Бърбън пай Butterscotch

Пайовете са нещо, което основателят и собственик на Magpie, Холи Рикарди, описва като семейна традиция и тази генетична експертиза е очевидна в пая от маслен бърбън на Magpie. Въз основа на рецептата на баба си, Рикарди прави пая с яйчен крем и Джим Бийн, а паят е възхитен както на местните жители, така и на пътниците по света. След като беше отворен за няколко кратки години, пекарната на South Street привлече голямо внимание от Condé Nast Traveller към списание Travel + Leisure.

Тесто за бисквити с горещ шоколад в Ела

Закусващите в Ela могат да очакват изискано изживяване в ръцете на изгряващия готвач Джейсън Чичонски, а тестото му за бисквитки с горещ шоколад не е изключение (и да не говорим, че най-накрая можете да се насладите на бисквитки тесто без вина). Cichonski сервира любимите с ванилов сладолед и бисквити. Десертът, въпреки че е приемал много форми през годините, неизменно получава аплодисментите на критиците и посетителите на Ела.

Cannolis at Termini Brothers

В регион, който има многобройни интерпретации на традиционния италиански сладкиш, мнозина твърдят, че Termini Brothers е мястото, където да отидете във Филаделфия. Пекарната със сицилиански корени произвежда ръчно всяко каноли – общо около 800 000-900 000 годишно – с пълнеж от ванилов крем, шоколадов крем или сирене Рикота с парченца шоколад и цитрон. Не сте близо до южната 8-ма улица във Филаделфия? Имате късмет; пекарната Philly доставя до всичките 50 щата.

Солен карамел Budino at Barbuzzo

За десерт от няколко елемента, S alted Caramel Budino на Barbuzzo предизвика голяма лудост от Южна 13-та улица във Филаделфия. Главният готвач на Barbuzzo и създател на S alted Caramel Budino, Марси Търни, просто нарежда кори от черен шоколад, карамелен пудинг от ванилови зърна и го сервира с крем фреш и морска сол в буркан. Будиното спечели толкова много благосклонно внимание, че Turney създаде осолена карамелена будино поничка, която беше достъпна за ограничен период от време. На всичкото отгоре Epicurious и Bon Apetit направиха свои собствени интерпретации на това, което може би е най-поръчваното ястие на Барбуцо.

Вулкан торта в RIM Cafe

Ако говорим за десерти Филаделфия, горещият шоколад „вулкан“на RIM Cafe е задължителен. Разположен в южната част на Филаделфия, близо до италианския пазар, мозъкът на шоколада Рене Кобейтри съчетава димящ ръчно изработен шоколад с леденостудена сметана, създавайки преливащо кулинарно изгаряне с пропорции на научен експеримент. Фаворитът на Филаделфия се предлага в различни варианти, включително Dirty Volcano – смес от изпечено еспресо – до Lava Ganache, направено с богат тъмен шоколад. Всеки бълбукащ вулканичен горещ шоколад се разбива точно пред очите ви върху въртяща се гранитна плоча.

Популярна тема