Sweetwater County, WY Спорт & Отдих

Съдържание:

Sweetwater County, WY Спорт & Отдих
Sweetwater County, WY Спорт & Отдих
Anonim

Опциите включват падълборд, офроуд, колоездене и други

Рок Спрингс, WY: Риболов на Грийн Ривър
Рок Спрингс, WY: Риболов на Грийн Ривър

Местните жители и посетителите имат много възможности да се насладят на почивка и приключения на открито, защото около 75 процента от земята на окръг Суитуотър е отворена за обществеността за туризъм, къмпинг и проучване. Ето някои акценти:

Paddleboarding

Flaming Gorge National Recreation Area разполага с язовир Flaming Gorge, който е идеален за каране на борд с гребла и уинд сърф. Друга дестинация е Red Canyon Lodge и близкият Дъч Джон, Юта.

Исторически пътеки

Много посетители са привлечени от Sweetwater County от Oregon Trail, Mormon Trail, Pony Express и други западни миграционни пътеки. Районът има най-много мили видими коловози на пионерски вагони в Съединените щати.

Офроуд

Killpecker Sand Dunes предоставя перфектно място за офроуд за авантюристи, които карат ATV или мотоциклети. Огромните берми на дюните са чудесни за големи въздушни скокове.

На лов

Запалените ловци могат да се насладят на 75 процента достъп до обществена земя. Фондацията Muley Fanatic в Грийн Ривър популяризира опазването на мулетата, спортния лов и разумното управление на дивата природа.

Expedition Island

Разположен в Грийн Ривър, Expedition Island е обществен парк с модерна детска площадка, интерпретативна природна пътека и достъп до Greenbelt Pathway. Велосипедните пътеки в парка варират от лесни до предизвикателни.

Рекреационен комплекс Wataha

Развлекателният комплекс Wataha в Рок Спрингс предлага три игрища за софтбол, бейзболен диамант, езерце за риболов, павилиони за пикник и голф игрище White Mountain с 27 дупки.

Scenic Loop Tour

Пътека със самонасочване, която изисква превозно средство със задвижване на четирите колела, е 24-километровата обиколка на Pilot Butte Wild Horse Scenic Loop Tour, която приближава посетителите до свободно разхождащите се диви коне в окръг Суитуотър. Служители на дивата природа казват, че най-доброто време за гледане на коне е от изгрев слънце до 10 часа сутринта

Център за семеен отдих

Удобствата на семейния център за отдих в Рок Спрингс включват 25-метров басейн, ледена пързалка, пет игрища за ракетбол, закрита писта с дължина една осма миля, оборудване за упражнения и уроци по тренировки.

Колоездене

На кратко разстояние с кола от Рок Спрингс има стотици мили пътеки, които могат да поемат велосипедисти с всякакви умения. Една от най-популярните пътеки е дългата 20 мили Cherokee Trail/Currant Creek Ranch Loop. Други топ места за колоездене включват Boar’s Tusk, Firehole Canyon, Green River Bike Park, Pilot Butte, White Mountain и Wilkins Peak.

Стрелбища

Стрелбището на Sweetwater County Shooting Range разполага с 500-ярдово и две 200-ярдови алеи за стрелба с 12 пейки за стрелба и стойки за мишени, както и полигона за стрелба с лък в Sweetwater County. Ловците и привържениците на оръжията също имат достъп до Sweetwater Trap Club точно на запад от Rock Springs.

Комплекс за събития Sweetwater

Комплексът Sweetwater Events е домакин на различни дейности през цялата година, с места като земна писта, закрита арена, изложбена зала и селскостопански център.

Популярна тема