Penn State предлага на компаниите високотехнологична експертиза, обучение и изследователски партньорства

Penn State предлага на компаниите високотехнологична експертиза, обучение и изследователски партньорства
Penn State предлага на компаниите високотехнологична експертиза, обучение и изследователски партньорства
Anonim

Научете как присъствието на Penn State University в коридор I-99 дава на компаниите достъп до авангардни експертни познания, включително практическо обучение по технологии, които революционизират производството.

Образ
Образ

Присъствието на Penn State University в коридор I-99 позволява на компаниите да използват огромните изследователски и развойни възможности на университета за разработване на нови продукти и процеси.

Лабораторията за приложни изследвания на Penn State е известна с работата си в областта на отбранителната наука, системното инженерство и технологиите, като се фокусира върху военноморските мисии като един от четирите изследователски центъра, свързани с ВМС в цялата страна. Институтът за изследване на материалите на университета използва знанията на пет колежа и 15 отдела, за да приложи изследвания към електронни устройства, функционални полимери и нанонаука – области, оформящи индустриите от отбраната до биотехнологиите.

Компаниите могат да изследват технологично революционизиращото производство в Центъра за иновативна обработка на материали чрез цифрово отлагане (CIMP-3D), който работи с правителствени, индустриални и академични партньори за напредък в адитивното производство, известно още като 3-D печат. Технологията, която включва използване на 3-D модели за изграждане на елементи чрез добавяне на слоеве, има потенциала да произвежда по-гъвкави, ефективни части за производителите на отбрана, космическото пространство, автомобилостроенето и енергетиката, както и производителите на медицински устройства.

CIMP-3D се основава до голяма степен на експертния опит на Penn State в лазерното инженерство и обработка, заедно с неговите изследвания в науката за материалите и 3-D моделиране и печат с метали. Демонстрационно съоръжение за производство на добавки за Програмата за отворено производство на Агенцията за напреднали изследвания в областта на отбраната, центърът кани бизнеса да обиколят съоръжението от 8 000 квадратни фута, в което се помещават различни 3-D принтери, както и дизайнерско студио и лаборатория за прототипи.

„Ние помагаме на компаниите да разберат какво може и какво не може да се направи с адитивното производство и отделянето на рекламата от реалността,“казва Тим Симпсън, съдиректор на CIMP-3D.

CIMP-3D също така предлага семинари за индустриално обучение и обучение на място за производители, както и възможности за бизнеса да участва в изследователски проекти в малък мащаб. Компаниите, които финансират изследвания с Penn State, имат допълнителен бонус да запазят всички права върху своята интелектуална собственост.

„В момента сме единственият университет в страната, който предлага това“, казва Симпсън.

Популярна тема