Енергийни компании в коридор I-99 в Пенсилвания Предстои сондаж

Съдържание:

Енергийни компании в коридор I-99 в Пенсилвания Предстои сондаж
Енергийни компании в коридор I-99 в Пенсилвания Предстои сондаж
Anonim

Открийте как иновативни компании за поддръжка инвестират в нови технологии за подпомагане на производството на енергия и проучването в коридор I-99.

Образ
Образ

Масивните формации Marcellus Shale и Utica Shale, които трансформират общностите в Пенсилвания, също стимулират нови инвестиции и възможности в коридора I-99.

Близостта на региона до тази дейност, превъзходната инфраструктура и богатството от висококвалифицирани работници се комбинират, за да позиционират коридор I-99 като ключова връзка във веригата за доставки, обслужваща находищата на шистов газ на Marcellus и Utica, независимо къде тази дейност е. В региона вече се виждат компании надолу по веригата, които инвестират в коридор I-99, за да предоставят услуги по веригата за доставки за проучване и добив.

Центърът Marcellus за популяризиране и изследване към Penn State University предлага експертни познания и изследователски способности, които да се справят с редица въпроси, свързани с разработването на газови шисти, от технология за добив до регулаторни въпроси до оценка на работната сила.

Стабилно инвестиране

Въпреки пазарните колебания, производството все още е силно. Например Rex Energy Corp. в Стейт Колидж разработва земя за производство на нефт и газ в регионите Апалачи, Илинойс и Перм. През 2014 г. компанията придоби повече от 200 000 акра в Пенсилвания и Охайо. Като цяло компанията планира да похарчи $180 милиона до $220 милиона за нови сондажи в Marcellus и Utica.

Иновативни компании се издигнаха, за да подкрепят петролната индустрия в региона, повишавайки ефективността и безопасността.

KCF Technologies разработи системата за мониторинг на вибрациите SmartDiagnostics за проследяване на състоянието на разнообразно оборудване на площадката на сондажа по време на сондажни операции. Компанията спечели награди за пакета от софтуер и нискоенергийни безжични сензори за вибрации, които позволяват на техниците да визуализират работното състояние на оборудването, за да предвидят най-доброто време за извършване на критична поддръжка. Компанията беше един от победителите в конкурса за иновации на шистов газ, организиран от Центъра за иновации и комерсиализация на шистов газ, а също така спечели инвестиция от Ben Franklin Technology Partners.

За компанията е предимство да се намира в Стейт Колидж, в непосредствена близост до двете шистови залежи.

„Намирането на коридор I-99 ни дава лесен достъп до хората, които вършат работата тук,” казва Бен Лорънс, вицепрезидент по продажбите и маркетинга. „Смятаме, че ако искаме да водим най-истински разговори за това от какво се нуждаят тези компании, ще разберем най-много в областта, където хората вършат работата.”

KCF Technologies работи с Shale Innovation Center върху изследвания за използване на сензорните продукти и в средната индустрия.

„Благодарни сме, че сме в средата на коридор I-99, където разполагаме с толкова много ресурси, като Института Бен Франклин и Иновационния център за шистов газ и достъп до и връзки с екипажите за нефт и газ, които са на земята. Няма място, където бихме предпочели да бъдем.“

Предоставяне на иновации

HalenHardy е друг високотехнологичен доставчик за индустрията, с набор от устройства за безопасност от предупредителни табели до мобилен въздушен душ, устройство, което издухва силициевия прах от облеклото на работниците, намалявайки излагането на опасен прах което може да причини дългосрочно увреждане на дихателните пътища.

Спиноф от компанията-майка New Pig, New Pig Energy стартира в Tyrone в окръг Blair, за да се съсредоточи върху нуждите от сондиране на шисти с устройства за вторично задържане, за да помогне на компаниите да отговорят на екологичните изисквания. Компанията произвежда и монтира облицовка за кладенец, която се разгръща, за да създаде язовирна стена от 1 акър около място за кладенец. Компанията наскоро отвори клон в Бийвър Фолс, за да разшири обхвата си в играта в Охайо.

„Между двете площадки, където са по-голямата част от клъстера от съоръжения, можем да бъдем на три часа път с кола от всяка дейност, която се случва в Пенсилвания,“казва Бет Пауъл, вицепрезидент и генерален мениджър.

Също така в окръг Блеър, Гарднър Денвър инвестира 15 милиона долара в съоръжение от 70 000 квадратни фута за ремонт на помпи, използвани от компании, проучващи и добиващи в района на Марселъс Шейл.

Удобното място и наличието на квалифицирана работна сила бяха сред решаващите фактори за местоположението на завода.

„Този сайт е централно разположен в рамките на целия Marcellus Shale Play и ще ни позволи лесно да обслужваме нашите настоящи и бъдещи клиенти с директен достъп до I-99,“казва Ади Фару, вицепрезидент на производството.

Популярна тема