Транспортна система в окръг Форт Бенд, Тексас, привлича дистрибуторски компании

Съдържание:

Транспортна система в окръг Форт Бенд, Тексас, привлича дистрибуторски компании
Транспортна система в окръг Форт Бенд, Тексас, привлича дистрибуторски компании
Anonim

Прочетете за транспортната система на окръг Форт Бенд, Тексас, която включва интегрирани железопътни линии и близост до дълбоководни пристанища.

Образ
Образ

Общностите в окръг Форт Бенд се движат с пълна скорост с планове за привличане на повече дистрибуторски и логистични компании в региона – има защо. Окръг Форт Бенд, разположен в бързо разрастващия се столичен район на Хюстън, предлага интегрирана транспортна система, която включва достъп до железопътен транспорт клас I и близост до дълбоководни пристанища и две големи летища – Джордж Буш Интерконтинентал и Хюстън Хоби.

Регионалното летище Sugar Land е съоръжение за корпоративни самолети и обща авиация, което обслужва 90 000 операции със самолети годишно. Летището, собственост на City of Sugar Land, разполага с бетонна писта от 8 000 фута, която може да поеме най-големия клас бизнес джетове, система за кацане по прибори, терминал от 20 000 квадратни фута и митница на САЩ на място услуги. Летището се използва редовно от повече от 100 компании от Fortune 500. Неговият постоянен оператор на пълен работен ден (FBO), Global Select, беше класиран като един от 10-те най-добри FBO в нацията от изданието Aviation International News през 2014 г. Окръг Форт Бенд е на първокласно местоположение, с Interstate 10, I-69, американска магистрала 90A и държавни магистрали 6 и 36 сред мрежата от главни пътища.

Достъпът до магистрала и близостта до Хюстън са причината няколко дистрибуторски компании да се установят в окръг Форт Бенд през последните години, включително United Parcel Service в Стафорд, Tramontina в Sugar Land и Ben E. Кийт в Мисури Сити. Базираният в Германия гигант на супермаркетите Aldi ще отвори дистрибуторски център с площ от 650 000 квадратни фута и централа на подразделението в Розенберг през 2016 г. и има силен интерес за друго развитие на дистрибуцията, казва Рандал Малик, директор по икономическото развитие на град Розенберг.

„Нашият град и целият окръг Форт Бенд имат благоприятна бизнес среда и компаниите забелязват тази част на Тексас все повече и повече“, казва той. Полза от I-69 Сега в процес на разработка, I-69, известна като NAFTA Highway, ще свърже Канада с Мексико и пазарите в Латинска Америка, пресичайки широка ивица от Тексас. В окръг Форт Бенд обикновено следва магистрала 59 на САЩ, преди да пресече в окръг Харис. В Розенберг проектът I-69 ще включва четири платна на север и на юг, с подобрени непрекъснати предни пътища. „Имаме късмет, че проектът за разширяване на I-69 се осъществява чрез Rosenberg, което в крайна сметка води до подобрена междудържавна инфраструктура, която ще приспособи нарастващото развитие и растеж в нашата общност“, каза Мейлк.

„Розенберг ще спечели големи ползи, тъй като все повече и повече търговски имоти пред I-69 се отварят за развитие, тъй като подобренията между щатите са завършени.“Малик посочва, че друг проект – подобрения на държавна магистрала 36 – също ще помогне на региона.

Надстройките на магистрала 36 в крайна сметка ще осигурят ускорен достъп от Розенберг до пристанището на Фрийпорт, дълбоководно пристанище в Мексиканския залив на около час път с кола от окръг Форт Бенд. Фрийпорт, казва Малик, „има потенциала да стане едно от най-големите пристанища в Америка. Пристанището наскоро привлече инвестиции от Freeport LNG, Enterprise и Tenaries. Взети заедно, трите компании ще имат капиталови инвестиции от над 16 милиарда долара.”

Сайтове, готови за лопата

В Розенберг градските власти направиха подготовка за по-голямо развитие на дистрибуцията в два индустриални парка, разположени много близо до новообособената междущатска магистрала. Бизнес паркът Rosenberg с площ от 184 акра е планиран да бъде завършен през лятото на 2015 г. Бизнес паркът с ограничен достъп предлага участъци от 2,5 до 15 акра с лесен достъп до I-69. Паркът се разработва от Fuller Re alty. Индустриалният парк Walsh Road с площ от 25 акра, на Walsh Road и Spur 529, е на по-малко от четвърт миля от I-69. Индустриалният парк предоставя готови за лопата терени между 1 и 5 декара. Паркът се разработва от ICO Commercial. Stafford, който вече е домакин на големи операции за UPS и Tyco, се стреми да добави още разпределителни центрове.

„Имаме страхотен достъп до видове транспорт и нашият кмет често казва на компаниите, че е по-бързо да стигнете от Стафорд до много места в Хюстън, отколкото ако наистина сте в самия Хюстън“, казва Чарлз Ръсел, инженер и координатор по икономическо развитие за град Стафорд. „Имаме значителни транспортни коридори, включително железопътен транспорт, I-69 и US 90A, които осигуряват безопасното и ефективно движение на хора, стоки и услуги.” Stafford не налага градски данък върху имотите, така че фирмите и собствениците на жилища печелят значителни спестявания всяка година. В допълнение, фирмите могат да се възползват от освобождаване от данък върху имуществото, известно още като освобождаване от данък на Freeport, което прилага спестявания за всеки инвентар, сглобен в Стафорд и след това изпратен от Тексас в рамките на определен период от време. „Street Level Investments предлага реконструкция на 192 акра имот по I-69, който е зает от Texas Instruments“, казва Ръсел.

„Ориентировъчните планове са за многофункционално развитие на стойност 500 милиона долара с магазини, магазини, жилища и лека промишленост.“

Популярна тема