Най-добрите ресторанти в Балтимор, Мериленд

Най-добрите ресторанти в Балтимор, Мериленд
Най-добрите ресторанти в Балтимор, Мериленд
Anonim

Балтимор може да се похвали с невероятни заведения за хранене

Образ
Образ

Известен като Charm City, Балтимор, Мериленд, може да се похвали с повече от просто очарователни заведения за хранене. Колкото и разнообразни и странни като самия град, много от ресторантите в Балтимор издигат изживяването за хранене на съвсем ново ниво. От традиционно популярния стекхаус до новаторска и светска кухня, ресторантите в Балтимор със сигурност очароват всяка тълпа. Ето петте най-добри ресторанта в Балтимор:

Чарлстън

Чарлстън е изключително популярен в Балтимор повече от десетилетие. Този луксозен ресторант се стреми към съвършенство във всеки аспект - от красиви зали за хранене до изключителна кухня от ниска провинция. Гостите се възхищават на бисквитата от омар с къри, наистина уникално ястие, което, заедно с останалата част от невероятното меню, отделя Чарлстън от ежедневния ресторант. Посетете Чарлстън за абсолютно изискано изживяване за хранене, което няма да ви разочарова.

Хранителният пазар

Нов за ресторантьорската сцена в Балтимор, The Food Market превзе града като буря. Съсобствениците Чад Гаус и Елан Коц се стремят да създадат перфектната „сериозна комфортна храна“, а посетителите я изяждат. Предлагайки изискана американска кухня от агнешко месо до сладкиши от раци, тяхното меню съчетава разпознаваеми комфортни храни с най-високо качество. Наред със страхотната храна, The Food Market се стреми към комфортно изживяване при хранене, като улеснява социалния аспект на храненето в тяхното индустриално-модерно пространство. Гостите идват често за страхотна храна и страхотна атмосфера, за да наваксат с приятели и семейство.

The Prime Rib

Този традиционен стекхаус се радва на популярност в Балтимор от 50 години и не изглежда да се забавя. Претендирайки за титлата „цивилизованата стекхаус“, The Prime Rib е класирана като стекхаус номер 1 в Балтимор, окръг Колумбия и Филаделфия от години. Предлагайки фантастична храна и отлично обслужване, The Prime Rib продължава да повишава стандартите за хранене. Популярно място за годишнини и празненства, The Prime Rib заема място в спомените на всяко семейство в Балтимор и продължава да впечатлява гостите с цялостното си изживяване за хранене. Залите за хранене често са претъпкани, така че направете резервация.

Peter’s Inn

Класика в Балтимор, Peter’s Inn започва като популярен бар за колоездачи през 80-те години на миналия век, но все още запазва популярността си като страхотен непринуден семеен ресторант. Менюто се променя ежеседмично, предлагайки различни морски дарове - от филе от камбала с крем фреш от хрян до запечени миди с черна леща и червен портокал бюре блан. Техните маслени, вкусни пържоли обаче са постоянни. Гостите се възхищават и на фирмения чеснов хляб. Верен на корените си, Peter’s Inn поддържа балтиморска фънк атмосфера, на която гостите не могат да се наситят.

Бистрото на Джак

Рекламирайки „иновативната американска кухня“, Jack’s Bistro със сигурност се отличава от тълпата. Рекламирайки себе си като първия sous vide ресторант в Балтимор, гостите идват за уникално и вълнуващо изживяване за хранене. Jack’s отказва да се ограничи до една конкретна кухня, така че гостите знаят каквото и да търсят, Jack’s има с какво да зарадва небцето им. Главният готвач, Тед Стелценмюлер, пътува по света за уникално вдъхновение, създавайки невероятно изживяване при хранене.

Популярна тема