Отдих на открито в окръг Форт Бенд, Тексас

Съдържание:

Отдих на открито в окръг Форт Бенд, Тексас
Отдих на открито в окръг Форт Бенд, Тексас
Anonim

Окръг Форт Бенд предлага отдих на открито, който включва туризъм, колоездене, голф и паркове.

Образ
Образ

За жителите на окръг Форт Бенд, правенето на две крачки в тази част на Тексас едва ли ще започне. Това е така, защото районът е пълен с многобройни възможности за отдих на открито и повечето от тях са достъпни чрез добре поддържана – и нарастваща – поредица от пешеходни и колоездачни пътеки.

„Имаме редица различни пътеки – вероятно на стойност над 500 мили – в общностите,“казва Майкъл Дейвис, директор на парковете на окръг Форт Бенд. „Работим върху план за свързване на някои от тях и в крайна сметка да ги накараме да се свържат с град Хюстън.“

Много места по пътя предлагат възможности за голф, риболов, каране на кану, къмпинг и наблюдение на птици. Разгледайте няколко исторически спирки и ще намерите по нещо за почти всеки вкус на открито в окръг Форт Бенд.

Река Бразос и парк Бразос Бенд

Окръгът е пресечен от река Бразос, 11-ата по дължина река в САЩ. Няколко обществени площадки за каране на кану са разположени по протежение на реката, с паркинг както за превозни средства, така и за ремаркета. Карането на кану във Форт Бенд стана толкова популярно, че се полагат усилия реката в рамките на окръга да бъде определена като официална пътека за гребене от Тексаския отдел за паркове и диви животни. Реката лъкатуши покрай източния край на Brazos Bend Park, близо 4900 акра държавен парк в Needville. Паркът предлага къмпинг, пикник, туризъм, колоездене и конна езда, както и шест езера за риболов с кейове, разположени на три от тях. Разнообразна комбинация от диви животни, включително елени, видри, броненосци и повече от 300 вида птици също живеят в парка. Има също така голяма популация от алигатори, които служителите на парка казват, че могат да се видят най-добре от пътеките на 40-Acre и Elm Lake.

„Бразос Бенд е може би най-живописният ни парк“, казва Дейвис. „Всеки, който дойде в този район, определено трябва да отиде да го види.“

Поглед към небето

В щатския парк Brazos е обсерваторията George, сателитно съоръжение на Природонаучния музей в Хюстън. Централната част на обсерваторията е поредица от три големи куполни телескопа – включително изследователски телескоп Gueymard с диаметър 3 фута, който е един от най-големите в САЩ – които осигуряват ослепителни гледки към пълното със звезди небе. Има и соларен обхват, който позволява наблюдение на слънцето, а астрономите аматьори често изваждат своите телескопи за допълнителни опции.

Учебният център на Challenger в обсерваторията е създаден като активен мемориал за седемте астронавти, които загубиха живота си на борда на космическата совалка Challenger през 1986 г. Децата в центъра работят като астронавти за един ден, като използват екипна работа за решаване на проблеми от реалния свят, свързани с космоса. Декларираната цел на центъра е „да разпали интереса и радостта на младите към науката и инженерството.“

Поглед назад

Историята също е важна част от окръг Форт Бенд. Едно от най-популярните места е историческият парк George Ranch в Ричмънд. Това работещо ранчо от 23 000 акра съчетава действителни исторически домове и сгради с костюмирани реенактори, за да покаже какъв е бил животът на четири поколения от семейство Джордж, датиращи от 1824 г. до 1940 г. Четирите поколения на семейството са представени чрез четири исторически дома: Jones Stock Farm от 1830 г., Ryon Prairie Home Site от 1860 г., викториански комплекс Дейвис от 1890 г. и комплекс за говеда George Ranch от 1930 г. Има и новооткрита пътека за наследство, кръг от половин миля, който минава покрай една от най-живописните части на Драй Крийк. Друг скорошен ремонт е Dew Plantation House в Kitty Hollow Park в Мисури Сити.

Двуетажната къща с дървена конструкция е построена около 1900 г. и е била централна за производството на захарна тръстика. Като последната останала подобна плантационна къща в района, тя беше възстановена и отворена за обществеността през 2011 г. И ако сте гладни след цялата тази дейност на открито, фермерският пазар в Империал в Шугар Ленд е отворен всяка събота, независимо дали е дъжд или слънце, осигуряване на пресни продукти заедно с разнообразие от художествени занаяти и занаятчийски продукти.

Популярна тема