Muskogee, OK Преглед на бизнеса

Съдържание:

Muskogee, OK Преглед на бизнеса
Muskogee, OK Преглед на бизнеса
Anonim

Нови сайтове за търговия на дребно, пристанището са големи играчи

Образ
Образ

На дребно

Индустрията на търговията на дребно в Muskogee направи много новини напоследък. В началото на 2016 г. търговски център Three Rivers Plaza с площ от 115 000 квадратни фута отвори врати на байпаса Shawnee с търговци на дребно като Dick's Sporting Goods, TJ Maxx и Ulta Beauty. Също така нова за Muskogee е веригата супермаркети Aldi, която отвори магазин на улица West Shawnee. Arrowhead Mall има 60 магазина и близо 500 служители, докато Muskogee Katy District предлага интересна комбинация от магазини за кафе, дрехи, препродажба, пекарни и антикварни магазини по South Main Street.

Пристанище Мускоги

С достъп до Мексиканския залив и река Мисисипи, пристанище Мускоги е регионален център за транспортиране на стоки с камиони и железопътни линии, както и шлепове по река Арканзас. Обработените стоки включват желязо и стомана, промишлени минерали, асфалт, петролен кокс, торове, зърно и строителни материали. Индустриалният парк на пристанището разполага с повече от дузина индустрии с общо 2500 служители и заплати над 125 милиона долара годишно.

Mainstay Business Renovation

В продължение на повече от 100 години основното кафене Club Lunch сервира вечери в центъра на Мускоги, а популярният meat-and-three на North 3rd Street завърши основен ремонт през март 2016 г. Ресторантът беше затворен за три месеца, за да се ремонтира и разшири леко. Днес персоналът отново сервира любими менюта като супа от тортила, мексикански гювеч, пържола от Солсбъри и пържено пиле по южняшки, плюс нови допълнения към менюто.

Други големи работодатели

Royal Sign произвежда качествени знаци и графичен дизайн в Мускоги в продължение на почти 40 години, използвайки комбинация от старата школа на майсторството с най-новите технологии, за да достави на списък с клиенти, който включва компании от Fortune 500. Suddenlink, седмият по големина кабелен оператор в Съединените щати, управлява кол център в Muskogee с 400 служители, които помагат на клиентите с техните нужди от телевизия, интернет, телефон и сигурност. Базираната във Флорида Gerdau Ameristeel е водещият производител на дълга стомана в Северна и Южна Америка и голяма част от нейното нисковъглеродно производство се извършва в завода на компанията Muskogee на E. Shawnee Road.

Бърза помощ

Нов 1,6 милиона щатски долара Muskogee Център за обучение на първа помощ беше отворен, за да даде място за обучение на пожарникари, полиция, заместник-шерифи и първа помощ в цяла източна Оклахома. Многоетажната сграда позволява на различни агенции да се обучават заедно в подготовка за природни бедствия или терористични актове.

Fortun

Популярна тема