8-те най-добри неща за живота в Солт Лейк Сити

Съдържание:

8-те най-добри неща за живота в Солт Лейк Сити
8-те най-добри неща за живота в Солт Лейк Сити
Anonim

От уникални музеи до дейности, подходящи за семейства, Солт Лейк Сити има какво да предложи

Образ
Образ

Накратко: Солт Лейк Сити, Юта има какво да предложи. От уникални музеи до изключителни училища, до скално катерене и километри крайбрежни пътеки, има широк набор от предимства да си гражданин на Солт Лейк Сити.

1. Red Butte Garden and Arboretum

Уникалната градина и дендрариум Red Butte в Солт Лейк Сити е забавно бягство от ежедневния музей. С 11 тематични градини и повече от четири мили пешеходни пътеки, Red Butte едновременно образова и забавлява общността.

2. Музей за съвременно изкуство в Юта

Първоначално известен като Център за изкуства Солт Лейк и основан през 1931 г., Музеят за съвременно изкуство в Юта се разрасна и процъфтява в рамките на общността във водещ център за изкуство и култура в щата. Включващ както глобални, така и регионални теми и предлагащ образователни програми заедно с експонати, музеят е място, което трябва да посетите в Юта.

3. Front Climbing Club

За забавно, необичайно занимание, което ще забавлява както деца, така и възрастни, не търсете повече. Солт Лейк Сити е известен със своето скално катерене и Front Climbing Club е едно от най-добрите съоръжения за боулдъринг в общността, което се гордее, че забавлява най-голямата общност за скално катерене в нацията.

4. Брегова пътека Bonneville

Създадена от езерото Боневил, което някога е изпълвало масивната долина на Солт Лейк, днес Бреговата пътека на Боневил следва древните брегове на гигантското езеро в продължение на общо около 100 мили. Без карта и богата мрежа от взаимосвързани пътеки, Bonneville Shoreline Trail е перфектен за всеки, който търси приключение на открито.

5. Sugarhouse

Създаден през 1853 г. от ранните мормонски заселници, Sugarhouse е един от най-старите квартали на Солт Лейк Сити и продължава да процъфтява. Sugarhouse някога е бил единственият район на Солт Лейк Сити с концентрирани местни фирми и магазини и все още е предпочитаната за пазаруване зона в града, в допълнение към това, че е гореща точка както за собствениците на жилища от горната средна класа, така и за хипстърите.

6. Пъпки

Посветен на изцяло растително меню, Buds е впечатляващ магазин за веган сандвичи, разположен в центъра на Солт Лейк Сити. Всичко от джакфрута на скара Barbacoa до пестото предлага уникален привкус на класиката.

7. Фураж

Forage е първокласният ресторант в Солт Лейк Сити и наистина невероятно изживяване за хранене, което се стреми да се съсредоточи около естествената красота на града. Всяко ястие се приготвя с възможно най-пресните и местни продукти, а атмосферата винаги е приятелска.

8. Oakridge School

Oakridge School е държавно районно училище за детска градина до 6-ти клас. Със своята впечатляваща комбинация от силни академични и художествени програми, училището се гордее с голяма репутация сред родителите в Солт Лейк Сити. Чрез специализиран факултет и ангажиран директор, Oakridge School се превърна в едно от водещите училища в района на Солт Лейк Сити.

Популярна тема