Музикални събития и фестивали в Мускоги, ОК

Съдържание:

Музикални събития и фестивали в Мускоги, ОК
Музикални събития и фестивали в Мускоги, ОК
Anonim

Градът на Залата на славата се гордее с първокласни музикални събития, шоута

Образ
Образ

Това, че е дом на Музикалната зала на славата на Оклахома (OMHOF), прави Мускоги мигновена музикална дестинация, но градът също така е домакин на няколко първокласни събития и продукции, включително огромен фестивал, планиран за 2016 г.

Танци в района

Лятната серия от концерти Dancing in the District на 2015 г. включваше банди, групи и солови изпълнители, които изпълняваха в центъра на 4th и Broadway. Срещу $10 присъстващите се насладиха на музиката, опитаха камиони за храна и събития след партито в празнична атмосфера. OMHOF спонсорира поредицата като предястие за мащабния G Fest през 2016 г. Шоутата на Dancing in the District включваха Shooter Jennings, Waymore’s Outlaws, Paul Thorn Band, Chris Stapleton и The Railers.

G Fest 2016

Събитието на Muskogee, което не може да се пропусне това лято, ще бъде G Fest, грандиозен музикален фестивал, който ще се проведе на 16-18 юни 2016 г., включващ множество изпълнители от A-списъка, организиран от Залата на славата и финансиран основно от фондация City of Muskogee.

“Музиката е ключов компонент на икономическото развитие и качеството на живот на една общност. Събитие като това има потенциала да позиционира Мускоги като лидер в туризма в Оклахома и нацията, казва Д. Дж. Томпсън, главен оперативен директор на Фондация град Мускоги. „В съчетание с многото други усилия и дейности в нашата общност в момента, това ще се основава на растежа и успеха, за които гражданите на Мускоги са работили толкова усилено и сега реализират.”

Всичко за залата

OMHOF е домакин и на текущи музикални събития, като новото телевизионно шоу на Oklahoma Music Shop и предавания на живо в зала. Телевизионната програма е предназначена да помогне за изграждането на промоцията за G Fest, казва Джим Блеър, изпълнителен директор на Залата на славата.

„Ние организираме музика на живо всеки четвъртък и редица от тези предавания се записват за излъчване, казва Блеър.

Записани изпълнители включват Джон Фулбрайт, Рой Кларк, Беки Хобс, Рикошет, Turnpike Troubadours и Пол Торн Бенд.

Изобилие от мелодии

Мелодии и хармонии изпълват Muskogee дори когато специални събития и фестивали не са включени в сметката. Нощният живот включва горещи места като бар за гмуркане Max’s Garage, твърд дом на бира, бургери и музика на живо. Театър Roxy, който запазва атмосферата на арт деко от своя разцвет след Втората световна война, редовно представя музиканти.

Symphony in the Park приветства любителите на музиката в отрупания с цветя парк Honor Heights през май и юни. Bluegrass on the Square докосва сърцето на центъра с планински звуци. Блус музиката заема централно място в близкия Рентисвил, дом на Залата на славата на блуса в Оклахома и блус фестивала Dusk ‘Til Dawn през уикенда на Деня на труда, само на 21 мили надолу по U. S. 69 от Мускоги.

Цялата тази музикална инерция подхранва артистичната репутация на Muskogee.

„Нашата цел, казва Блеър, „е да продължим да брандираме Мъскоги като музикален град чрез тези събития… позволявайки ни да продължим с мисията си да насърчаваме, съхраняваме и почитаме богатата музикална история на Оклахома.“

„Нашата цел е да продължим да брандираме Мускоги като музикален град чрез тези събития.“

Популярна тема