Muskogee, OK Възможности за образование

Съдържание:

Muskogee, OK Възможности за образование
Muskogee, OK Възможности за образование
Anonim

Образователните институции дават конкурентно предимство на Muskogee

6950712MJC2197 1050
6950712MJC2197 1050

Жителите на по-голямата област Мускоги имат множество възможности за избор на най-добрите държавни училища и висши учебни заведения, всички от които помагат на учениците да се подготвят да се конкурират на все по-глобален пазар.

Висше образование

Connors State College има основен кампус в Warner, както и Three Rivers Port Campus в Muskogee на North 41st Street East. Най-новото допълнение към кампуса на пристанището е нова сграда за медицински сестри и съюзнически здравни служби. Предлагат се стипендии без обучение на жители на окръг Мускоги, които следват свързано здравно образование в Конърс в замяна на ангажимента им да работят две години в окръга.

Кампусът Three Rivers Port е в непосредствена близост до Indian Capital Technology Center, който предлага техническо обучение и сертифициране за студенти и обучение на служители за местни фирми. Други възможности за висше образование включват Bacone College, колеж по либерални изкуства, ангажиран с християнските ценности; и Североизточния държавен университет, чийто кампус в Мускоги наскоро въведе лаборатория и учебна програма по трудова терапия, тъй като Оклахома се нарежда на върха на щатите, нуждаещи се от специалисти по трудова терапия.

Обществени училища в Мускоги

Повече от 6 000 ученици посещават системата на държавните училища в Мускоги, със съоръжения, които включват център за ранно детство, осем основни училища, прогимназия и две гимназии. Също така част от MPS е Научната академия на Бенджамин Франклин, магнитно училище за деца от предкласници до осми клас, което се фокусира върху ученето с помощта на научни методи. New Tech Academy в Alice Robertson Junior High School е за ученици от шести и седми клас, които се интересуват от обучение, базирано на STEM (наука, технологии, инженерство, математика). Sadler Arts Academy е магнитно училище, предназначено да даде на учениците възможност да учат творчески, използвайки изкуствата за постигане на високи академични постижения. Междувременно всички юноши и зрелостници на MPS могат да посещават паралелни курсове за кредитиране в колежа през Bacone College и Connors State College.

Muskogee Area Education Consortium

Дуржавните училища, техническите училища и висшите учебни заведения са част от Образователния консорциум на района на Мускоги, чиито членове се срещат всеки месец, за да работят за укрепване на образователните системи в региона и поддържане на потока от квалифицирани работници към индустрията. Една от фокусните точки на Консорциума е включването на STEM в учебната програма на всички нива на клас. Той е домакин на ежегодно състезание по математика и инженерен дизайн за 6-12 клас.

Частни училища в Мускоги

Родителите и учениците, които предпочитат частно училищно обучение, също имат опции в Muskogee, включително St. Католическо училище „Джозеф“и християнско училище „Булевард“. Напълно акредитирано, St. Joseph School предлага на ученици от предшественици до осми клас академични дисциплини, музика, испански и извънкласни спортове в католическа среда. Boulevard Christian School, открито през 1977 г., предлага на ученици от предучилищна възраст до 12-ти клас академични занимания, изкуство, музика и лека атлетика.

Обществена библиотека Мускоги

Muskogee Public Library предоставя на обитателите множество възможности за обучение, включително летен технически лагер Learn-Create-Share за ученици от първи до 12-ти клас и лагер за кодиране на видеоигри за две седмици всяко лято. MPL предлага отдалечен достъп и достъп на място до видеоклипове с инструкции, обхващащи теми, вариращи от софтуер за фотография и дизайн до социални медии.

Популярна тема