Muskogee, OK Спорт и отдих

Съдържание:

Muskogee, OK Спорт и отдих
Muskogee, OK Спорт и отдих
Anonim

Многото дестинации и атракции на открито в Мъскоги привличат всички възрасти

Образ
Образ

Съоръженията за отдих от всякакъв вид улесняват жителите на Мускоги да се активизират и да се насладят на страхотната природа.

Скейтборд

Удовлетворявайки нуждата на Muskogee от скейт парк в източната част на града, скейт паркът Midland Valley, завършен през април 2015 г., вече е отворен за обществеността. Скейт паркът на стойност 250 000 долара обхваща повече от 9 000 квадратни фута и е част от Robinson Park, който включва такива удобства като детска площадка, площадка за пръскане, баскетболни игрища и пешеходна пътека. Проектиран от Native Skateparks LLC, скейт паркът Midland Valley разполага с дълбока купа, малки препятствия, стълби и басейн.

Колоездене

Велосипедистите вече могат да се чувстват по-сигурни от всякога по пътищата на Мускоги, благодарение на новите велосипедни алеи в града, които покриват приблизително 5,5 мили. Centennial Trail също е популярна дестинация за колоездене, включваща три секции в югозападната част на града. Centennial North обхваща 3,5 мили от North Main Street до North Main Street, докато пътеката Centennial South с дължина 2 мили се простира от 4th Street до 32nd Street в центъра. Спортният комплекс Love-Hatbox Sports Loop свързва северната и южната част на пътеката и обхваща 3,5 мили.

Игрище

Отворена от април 2015 г., новата детска площадка на Honor Heights Park включва няколко пързалки, музикални играчки, уреди за катерене и рампи, достъпни за инвалидни колички. Като национален демонстрационен сайт на Playcore NatureGrounds, детската площадка има естествени елементи, които се сливат с останалата част от парка, като „джобове за засаждане“, разположени в близост до зони за игра, входове, пътеки и граници.

Парк

19-акровият парк Spaulding на Muskogee е едно от най-добрите места в района за отдих на открито, включващо баскетболни игрища, тенис кортове, съоръжение за плуване, детска площадка, многофункционална пътека, док за риболов, пикник площи и беседка, заобиколена от езеро. Датиращ отпреди повече от 100 години, паркът е и дом на някои от първите публично засадени дървета в града.

Плуване

През топлите месеци жителите на Muskogee могат да се разхладят в семейния воден парк River Country и плувния и фитнес център Muskogee. Разположен в спортния комплекс Love-Hatbox, River Country включва интерактивна водна площадка за малки деца, пясъчна площадка, басейн за отдих от 100 000 галона, водни пързалки, мързелива река, волейболни игрища и трибуна за концесии. С шест пътеки, 25-метров плувен басейн, Muskogee Swim and Fitness Center е идеално място за плуване, уроци по плуване или участие във водна аеробика. Съоръжението разполага също със зала за тежести и студио за аеробика. Предлагат се групови фитнес класове и лични тренировъчни услуги.

Популярна тема