Преглед на здравеопазването във Файетвил, AR

Съдържание:

Преглед на здравеопазването във Файетвил, AR
Преглед на здравеопазването във Файетвил, AR
Anonim

Няколко медицински заведения допринасят за качеството на живот на общността

Образ
Образ

Здравеопазването е в добра форма във Файетвил, където жителите имат достъп до много топ медицински съоръжения и програми, включително:

Регионален медицински център Вашингтон

Водещ пътя за пациенти, нуждаещи се от болнична помощ във Файетвил, Регионалният медицински център на Вашингтон е удобно разположен близо до кръстовището на магистрала 71 и междущатска магистрала 49. Болницата разполага с 366 легла и предлага услуги като неврохирургия, кардиология, обучение по диабет, грижа за ставите и управление на болката.

WRMC добави Институт по невронауки в Северозападен Арканзас, който разполага с цялостна програма за инсулт, с лекари, обучени за диагностика, грижи и рехабилитация на инсулт. В допълнение, WRMC вече разполага с център за жени Johnelle Hunt, който се грижи за жени на всички етапи от живота, с лекари, специализирани в гинекологията, високорисковото акушерство и безплодие.

Университет на Арканзас за медицински науки-Northwest Campus

За студенти, търсещи кариера в областта на медицината, Университетът на Арканзас за медицински науки-Northwest Campus разполага с четири колежа: здравни професии, медицина, медицински сестри и фармация. Професорите и учените от UAMS-Northwest също участват в няколко изследователски проекта за намиране на нови лечения и превенция в области като рак, инфекциозни заболявания и поведенчески проблеми.

Система за здравеопазване на ветераните в Озаркс

Също така обслужваща Fayetteville и региона е Veterans He alth Care System of the Ozarks, предоставяща здравни грижи на военни ветерани в 23 окръга в северозападен Арканзас, източна Оклахома и югозападен Мисури. Услугите в медицинския център Fayetteville VA на VHSO включват първични грижи, грижи за психичното здраве, клиника за жени и хирургия. През юли 2015 г. болницата отвори нов паркинг-гараж, за да облекчи задръстванията.

Северозападна здравна система

Северозападната здравна система контролира болниците в градовете Бентънвил, Спрингдейл и Джонсън. Northwest Medical Center-Bentonville със 128 легла предлага специалности като отворена сърдечна хирургия и клиника за стави. Northwest Medical Center-Springdale с 222 легла е отворен повече от 50 години. В Johnson, Northwest Medical Center-Willow Creek Women's Hospital има 64 легла и е единственият доставчик на здравни услуги за жени в Арканзас.

Медицински сътрудници на Северозападен Арканзас

С девет клиники, Medical Associates of Northwest Arkansas е независима лекарска група, която предлага услуги като семейна медицина, педиатрия, гинекология, психиатрия, белодробен скрининг и физиотерапия. MANA е създадена през 1957 г.

Collier Drug Stores

Обслужващи аптечните нужди на жителите на Файетвил от 1917 г. насам са Collier Drug Stores, с девет локации в северозападен Арканзас. Поръчките за презареждане с рецепта могат да се правят онлайн и клиентите имат пълен достъп да преглеждат и отпечатват личните си досиета с рецепти.

Популярна тема