Най-добрите пивоварни в Литъл Рок, Арканзас

Съдържание:

Най-добрите пивоварни в Литъл Рок, Арканзас
Най-добрите пивоварни в Литъл Рок, Арканзас
Anonim

Little Rock има голяма страст към изисканите занаятчийски напитки

Силует на Литъл Рок, Арканзас през есента
Силует на Литъл Рок, Арканзас през есента

Столицата на Natural State, Литъл Рок, е известна на мнозина като дом на Президентската библиотека на Уилям Дж. Клинтън и врата към някои от най-добрите бягства на открито в Америка. И все пак това, което някои може да пропуснат, е сцената на пивоварната в Литъл Рок, която бълбука под повърхността като една от водещите дестинации за бира на Юга. През последните 10 години Литъл Рок се превърна в сериозен бирен град и жителите, които жадуват за уникални вкусове и занаятчийски напитки, получиха много възможности. Но изборът на правилната пивоварна може да бъде труден, така че ние свършихме работата вместо вас. Без определен ред, ето пет от най-добрите пивоварни в Литъл Рок, Аризона.

Stone’s Throw

Произлизайки от страстта на четирима мъже, които се срещнаха в домашен пивоварен клуб в Литъл Рок, Stone’s Throw подчертава движението за крафт пивоварни в центъра на Литъл Рок. Екипажът приготвя разнообразие от внимателно приготвени напитки на място, включително Amarillo Warrior Imperial IPA, който се хмели на всеки три минути в продължение на час и половина, за да достави удар за вашите вкусови рецептори, и Petit Jean Pear, глутен -безплатна напитка със сладост на круши, за която казват, че е перфектно освежаване след преход до водопада Cedar Falls в Литъл Рок. Посетителите на стаята за дегустации могат да се насладят на тези предложения с местните жители на Литъл Рок, като Kent Walker Artisan Cheese или Hillcrest Artisan Meats в историческата сграда, подходяща за кучета. Ако не можете да стигнете до залата за дегустации за Trivia Night или да се биете с приятелите си на една от безплатните настолни игри на Taproom, можете да се насладите на занаятите на Stone’s Throw в шепа ресторанти в района на Литъл Рок.

Изгубени четиридесет

По-нататъшно буфериране на пивоварната сцена в центъра на града, Lost Forty също така допълнително буферира селския елемент в сцената на пивоварната в Литъл Рок. Пивоварната разполага с тоалетна на място, която има врати на фабричен склад от 40-те години на миналия век, които Lost Forty е променил, за да даде на ентусиастите на бирата възможност да надникнат в това как варят бирата си, а за най-фанатичните ентусиасти на бирата, шанс да опитат техните експериментални партиди всеки понеделник на 4 часа следобед. Отвъд кръчмата, пивоварната е домакин на пет до 10 бири, включително Bare Bones Pilsner и Love Honey Bock, която е естествено подсладена с арканзаски мед, заедно с бирени полети и фюжън кухня, вдъхновена от ястия от юга и немски бирарии.

Blue Canoe Brewing Co

Когато Айда Коуън, Лора Берихил и Патрик Коуан се събраха, за да създадат собствена пивоварна, съвсем естествено беше да я моделират след най-голямата си страст – на открито. Както те преразказват, името им идва, когато си мислят за име, докато варят партида в гаража и вдигат поглед и виждат синьото кану на Лора и по този начин Blue Canoe Brewing Co.е роден. Любовта им към природата и, разбира се, към бирата се прелива в техния Razorback RyePA, Paddler American Wheat и Whittler Milk Stout, за който се описва, че ще зарадва дори онези, които не обичат бира. Любителите на бирата могат да се потопят в тяхната чешма, за да се потопят в пяната й, докато се наслаждават на музикални изпълнения на живо от време на време.

Diamond Bear Brew Co

Diamond Bear, която носи името си от две от претенциите на Арканзас за слава, може да е създала магазин преди само 15 години, но производствената пивоварна North Little Rock вече е грабнала множество награди, включително медали от Големият американски бирен фестивал и Световната купа по бира. Въпреки че производителите на аплодираната от критиката бира могат да се похвалят, че са първата успешна производствена пивоварна в Арканзас и печелят международно внимание, пивоварната все още поддържа присъствието си в Литъл Рок с Arkansas Ale House, ресторантът на Diamond Bear, който предлага опции от пивоварни до сандвичи и комбинации от бира, и напитки като Southern Blonde, любимата на основателя, и Paradise Porter, тъмна бира с нотки на шоколад и карамел.

Вино

Vino’s от централната част на Литъл Рок е известен със своите домашно приготвени напитки и пица – в края на краищата те са първата пивоварна в Арканзас. Vino’s предлага напитки без консерванти и химикали от индийска IPA, наречена Pinnacle IPA, и сезонна Quarterpaw Quarter Porter, приготвена с нотка на малц и шоколад, и заимства името си от исторически квартал в Литъл Рок. Местните жители на Литъл Рок могат да отидат за една от техните напитки, парче от тяхната почти също толкова известна пица и да слушат музика на живо в избрани вечери.

Популярна тема