Danville, KY Area Public & Частни училища

Съдържание:

Danville, KY Area Public & Частни училища
Danville, KY Area Public & Частни училища
Anonim

Данвил предлага няколко държавни и частни училища, които превъзхождат академично.

Гимназия Данвил
Гимназия Данвил

Държавни училища

Училищният район на окръг Бойл, един от 20-те най-добри училища в Кентъки, включва началните училища Junction City, Perryville и Woodlawn, както и средното и средното училище на окръг Бойл. Училищата в окръг Бойл предлагат голямо разнообразие от възможности за всички ученици, включително кредити за двоен колеж, извънкласни дейности за държавни шампионати, интервенция и ускорени програми.

Danville Schools работи с ученици и семейства, за да създаде персонализирани учебни преживявания, които насърчават растежа, постиженията и дългогодишния успех. Персонализирането предоставя на учениците множество начини да демонстрират какво знаят и могат. Много повече от просто избор на избор, учениците от клас K-12 участват в изложби на обучение. Гордите възпитаници на Danville Schools включват стипендианти на Фулбрайт, финалисти на National Merit, лидери в индустрията, членове на службата и допринасящи членове на общността.

Освен това училището за глухи в Кентъки предлага обучение на деца с увреден слух във всички нива от създаването си през 1823 г.

Частни училища

Данвил-Бойл Окръг също е дом на изключителни частни училища, включително Данвил Монтесори училище, основано през 1975 г., което предлага предучилищни класове, дневни грижи и начални и следучилищни програми. Неденоминационната християнска академия Данвил е посветена на осигуряването на християнска среда за обучение и растеж на учениците.

Предучилищна възраст

Wilderness Trace Child Development Center обслужва деца от раждането до 5-годишна възраст, предоставяйки образователни и терапевтични услуги за деца със и без увреждания. Това е единственото по рода си училище в щата и обстановката позволява на типичните деца да взаимодействат и общуват с деца на същата възраст със специални нужди, помагайки на всички младежи да процъфтяват.

Колежи в Данвил и окръг Бойл

Класиран сред 50-те най-добри колежа по либерални изкуства в САЩ от U. S. News and World Report за 19 от последните 20 години, включително 2016 г., кампусът на Center College от 152 акра включва шест нови сгради, които предлагат апартаменти и живеене в градска къща за хора от горния клас.

Бързо се разраства Bluegrass Community & Technical College, чието записване в кампуса в Данвил се е учетворило от 200 студенти през 2002 г. до повече от 800 днес. Програмите включват компютъризирано производство и машинна обработка, електрическа технология, технология за промишлена поддръжка, технология за медицински и офис системи, практическа медицинска сестра и технология за заваряване.

„Голяма част от увеличението на ръста на записаните се дължи на продължаващата сила на техническите програми и добавянето на общообразователни курсове, които се прехвърлят към всеки публичен четиригодишен университет или колеж в Кентъки,“казва директор на кампуса Ерин Типтън.

Сред тези четиригодишни училища е East Kentucky University, регионална публична институция, предлагаща общи и либерални програми за изкуства и предпрофесионално и професионално обучение както на бакалавърско, така и на магистърско ниво. EKU управлява кампус в Данвил в южната част на града, който е един от трите големи регионални кампуса на университета.

Друга възможност за висше образование е частният американски национален университет с печалба.

Популярна тема