Популярни разговори в Уилямсън Каунти, TN

Съдържание:

Популярни разговори в Уилямсън Каунти, TN
Популярни разговори в Уилямсън Каунти, TN
Anonim

От късна закуска до вечерни мелодии, има забавление в целия окръг Уилямсън.

Франклин
Франклин

Знаете, че окръг Уилямсън е известен със своята вълниста зелена природа, очарователни исторически места, улични фестивали и множество възможности за пазаруване. Но в наши дни не е нужно да карате на север до Нешвил, за да забележите знаменитост, да се насладите на най-доброто от музиката на живо, да намерите идеалното място да се мотаете с приятели и да се отпуснете с неделен (или съботен) брънч. Ето само няколко идеи:

Удар на високите ноти

Почти невъзможно е да влезете в бар в окръг Уилямсън, без да се препънете най-малкото в талантлив човек с китара или, почти толкова вероятно, в банда, разтърсваща кънтри, поп или американска музика, толкова добра, колкото всичко, което ще намерите в Нешвил. В старинния център на Franklin Puckett’s After Hours, Puckett’s Boat House и Gray’s on Main – предлагат всичко друго, но не и странни изпълнения на някои от най-оживените групи и автори на песни в района. А Franklin Theatre си спечели национална репутация за представяне на първокласни музикални изпълнения в града.

Надолу по улицата, Bunganut Pig е любимо търговско заведение в стил английски пъб за музика, напитки и храна от 1986 г. насам и все още ги събира за музика на живо в петък и събота вечер. Също така в центъра на Франклин, изпълненията на Music City Roots във Factory насочват вниманието към американската музика, а много местни музиканти свирят в Kimbro’s, интимно квартално място.

Имате нужда от малко чист въздух? Пазарът Franklin Farmers Market отеква от живо, съботно бране вкъщи, за да отидете с домати, пресни яйца, цветя и зелени екстри. По-нататък в провинцията си направете пикник и се насочете към Arrington Vineyards, където можете да се изтегнете на одеяло, да се настаните на маса за пикник, да слушате разнообразна музика в лозите през уикендите и да опитате някои наградени вина.

Щастливите дни са тук

Щастливи часове изобилстват в целия окръг, от Brentwood (проверете Local Taco, моля) до Franklin и Cool Springs. Срещнете се с приятели и колеги в Cool Springs at Drakes, известен с бира, бургери, суши и музика на живо през уикендите. Jonathan’s, популярен спортен бар, празнува щастлив час от 15:00 до 19:00 часа. повечето дни и през целия ден във вторник до 10 часа вечерта. И не пропускайте Losers, Tin Roof и Dan McGuiness, местни аванпостове на популярни места за събиране в Нешвил. По-близо до центъра на Франклин местните жители се изсипват – така да се каже – в романтичния бар на Saffire във Factory, J. J.’s Wine Bar надолу по главната улица и McCreary’s Irish Pub малко по-надолу на Main.

Започнете сутринта правилно

Или може би следобеда? Брънчът, който някога е бил труден за намиране в района, избухва навсякъде. Регистрирайте се на 55 South на Main Street във Франклин за ястия, вдъхновени от Cajun, пикник със стил в Arrington Vineyards или се насочете към Egg and I, по-ново кафене на Meridian Drive в Cool Springs. Puffy Muffin, многогодишен любимец, има места в Brentwood и край Carothers Parkway в Cool Springs, които предлагат много възможности за закуска от понеделник до събота (затворено в неделя).

Също така в Брентууд, Mere Bulles в Maryland Farms сервира разкошен неделен брънч. Mack & Kate's, малко по на юг по Maddox Way встрани от Franklin Road, предлага "градско провинциално" възприемане на класики като сладкиши от раци, киш и омлети, докато кухнята на сестрата Kate в Aspen Grove предлага страхотни ястия с яйца, сандвичи и много други Събота и неделя.

Популярна тема