Училища във Фарго, Северна Дакота и Мурхед, Минесота

Съдържание:

Училища във Фарго, Северна Дакота и Мурхед, Минесота
Училища във Фарго, Северна Дакота и Мурхед, Минесота
Anonim

Регион Фарго-Мурхед предлага широка гама от образователни възможности

Образ
Образ

Независимо дали са държавни или частни, училищата, колежите и университетите в района на Фарго-Мурхед предлагат на учениците първокласно образование.

Обществени училищни райони

Fargo Public School District включва 13 основни училища, три средни училища и четири гимназии, както и Trollwood Performing Arts School, което предлага обучение по представление и музикално изкуство за ученици от всички възрасти. West Fargo Public School District обслужва ученици от K-12 клас и силно интегрира STEM (наука, технологии, инженерство и математика) в своята учебна програма за средно училище. Държавните училища в района на Мурхед отговарят на нуждите на учениците от предучилищна възраст до гимназия, като също така поставят акцент върху курсовете по STEM както на средно, така и на средно училищно ниво. Мурхед също е район за подкрепа на положителното поведение, който се фокусира върху развитието на характера на своите ученици.

Наблизо държавните училища Dilworth-Glyndon-Felton включват две основни училища, едно средно училище и едно гимназия, докато Mapleton School District обслужва класове K-6 в Mapleton Elementary School.

Частни училища

Всички религиозни частни училища на Fargo-Moorhead предлагат висококачествено образование, като същевременно внушават ценностите на своите религии. Мрежата на католическите училища Йоан Павел II и Лутеранското училище Oak Grove обслужват ученици от предучилищна възраст до гимназия; Park Christian School обслужва ученици от K-12 клас; Grace Lutheran School предлага класове за класове K-8; и Дакота Монтесори, което е частно училище, което не е базирано на вяра, обслужва предшестващи до 6-ти клас.

Държавни колежи

Щатският университет на Северна Дакота предлага бакалавърски и следдипломни степени в повече от 100 различни дисциплини, от агробизнеса до изследванията на жените. Университетът също е дом на NDSU Research and Technology Park, инкубатор за разработване на нови продукти и стимулиране на предприемаческия растеж в региона. В допълнение към огромния си каталог от възможности за бакалавърска степен, Държавният университет на Минесота Мурхед предлага редица онлайн следдипломни степени, както и опции за диплома за дипломиране и дипломиране за дипломиране. North Dakota State College of Science и Minnesota State Community and Technical College предлагат изчерпателни двугодишни академични програми, програми за сертификати и подготовка за кариера.

Частни колежи

Concordia College в Moorhead е колеж по либерални изкуства, който се фокусира върху подготовката на студентите да се конкурират в глобалната икономика. Rasmussen College и Globe University Minnesota School of Business са регионално акредитирани независими колежи, предлагащи сертификати и бакалавърски и магистърски степени предимно чрез онлайн обучение. Сателитният кампус на Университета на Мери във Фарго обслужва работещи възрастни с широка гама от сертификати и програми за завършване на дипломи.

Популярна тема