Уникални изживявания при пазаруване в окръг Уилямсън, Тенеси

Съдържание:

Уникални изживявания при пазаруване в окръг Уилямсън, Тенеси
Уникални изживявания при пазаруване в окръг Уилямсън, Тенеси
Anonim

Опциите за пазаруване варират от известни марки до единствени по рода си находки.

Франклин
Франклин

Възможностите за пазаруване в окръг Уилямсън варират от фантастични местни бутици в Брентуд и центъра на Франклин до национални марки заедно с антични убежища в целия окръг. В резултат на това хора от целия регион идват тук, за да пазаруват, много от много по-големия пазар на Нашвил, които предпочитат удобството на по-концентрираното развитие на търговията на дребно.

Brentwood Shopping

Brentwood, в северния край на окръга, има едни от най-бързо развиващите се магазини за търговия на дребно в района. Новото развитие донесе Nordstrom Rack, докато от другата страна на улицата, площадът, закотвен от REI и Fresh Market, също показва Pear Tree Avenue, където независими магазини в рамките на магазина предлагат всичко - от модни аксесоари до изискани подаръци. Новият Hill Center Brentwood в процес на разработка ще предложи силна комбинация от офис и вълнуващи нови търговски обекти. Нов магазин за американски момичета в Брентууд добавя измерение на семейна дестинация към района.

Любимият местен бутик Stacey Rhodes е наистина център на модата в Brentwood. Някога част от Pear Tree Avenue, разширяването й подчертава растежа на търговията на дребно в града.

„Много съм горд, че имах визията през 2010 г. да взема стара изоставена сграда на Франклин Роуд и след много ремонт да преместя бутика Стейси Роудс“, казва Роудс. „Чувствам, че моето присъствие е помогнало да станем пионери и да проправя пътя за повече търговци на дребно в Брентуд. Имам страхотни клиенти и винаги ще продължа да растат и да се развиват, за да им дам най-доброто.”

Franklin and Cool Springs Retailers

Наблизо Franklin и Cool Springs предлагат асортимент от национални марки за пазаруване и хранене, както и много независими бизнеси. Историческата главна улица в центъра на Франклин показва множество местни и национални магазини, вариращи от интериор и домашен декор до мода от висок клас. Местни бутици, включително Emmeline, Jondie и Gin-O и специализиран магазин за баня Bathos, споделят уличен пейзаж с подобни на Anthropologie.

„Беше невероятно да гледаме как звездата на Франклин продължава да изгрява и с това със сигурност сме свидетели на експоненциално нарастване на пешеходния трафик“, казва Джей Шеридан от Sheridan Public Relations, базирана във Франклин фирма. „Това е идеалното място да прекараш един ден. Тя стана известна като страхотна американска главна улица и хора от всички възрасти и интереси могат да оценят това.“

Sierra Jacobson, собственик на очарователния бутик Vintage Jolie, казва: „Притежаването на магазин в историческия Франклин е невероятна привилегия – нашите клиенти станаха скъпи приятели и ние сме погълнати от гордост за общността. С нашите фестивали, събития и красотата на самата улица, ние събираме нови клиенти през цялото време, което ни позволява да продължим да растем.”

Фабриката във Франклин успешно се превърна в дестинация за търговия на дребно, включваща ресторанти, бутици и специализирани магазини. По страничните улици в центъра, особено Второ авеню, процъфтяват магазини за стоки за дома и антикварни стоки. Търговският център Franklin Antique Mall, собственост на Аманда Питс, по-известен като „Icehouse“(заради предишната си професия), определя стандарт с изключителни сепарета, пълни с мебели от висок и среден клас, декор и дребни предмети, както антични, така и ретро.

„Имаме голям късмет, че можем да предоставим толкова много уникални стоки на клиентите“, казва Ивон Стюарт, собственик на щанда на Icehouse. „Това със сигурност ги кара да се връщат във Франклин за специални находки.“

Пазаруването на антики в целия окръг, включително в покрайнините на Ноленсвил и Феървю, процъфтява, с изобилие от изобретателни магазини, представящи фини предмети на различни ценови точки. Разрастващите се външни краища на окръга изглеждат готови за по-вълнуващ растеж на местния бизнес.

Накратко, каквито и да са вашите нужди за търговия на дребно, от умерени до изключителни, вие ще намерите правилното място за пазаруване в окръг Уилямсън.

Популярна тема