Медицински център Уилямсън разкрива Детска болница, педиатрично спешно отделение

Съдържание:

Медицински център Уилямсън разкрива Детска болница, педиатрично спешно отделение
Медицински център Уилямсън разкрива Детска болница, педиатрично спешно отделение
Anonim

Нова болница предоставя педиатрични грижи от световна класа на Франклин.

Franklin TN Детска болница Уилямсън Медицински Център
Franklin TN Детска болница Уилямсън Медицински Център

Окръг Уилямсън обича децата. Всъщност районът може да се похвали с някои от най-добрите училища, семейни дейности и спортни програми в нацията. За щастие здравеопазването не прави изключение. Monroe Carell Jr. Children’s Hospital Vanderbilt към Williamson Medical Center е специализирана в 24-часова спешна и болнична помощ за най-малките пациенти в региона.

Задоволяване на нужда

„Предлагахме идеята за детска болница в продължение на 10 години и Vanderbilt Children’s има лесно разпознаваема търговска марка в Близкия Тенеси,“казва главният изпълнителен директор на Williamson Medical Center Дон Уеб.„Работихме с болницата, университета „Вандербилт“и семейство Монро Карел, за да използваме тяхната търговска марка и да предложим висококачествен продукт, върху който те с удоволствие биха поставили името си.“

С 185 легла и нарастващ брой, WMC приема повече от 6 000 педиатрични пациенти в своето спешно отделение годишно. В миналото някои от по-тежките пациенти бяха премествани в Нешвил. Така че не е изненадващо, че местните педиатри бяха големи поддръжници на проекта и способността да се лекуват деца по-близо до дома.

С една от най-големите педиатрични практики в окръга, 501(c)(3) Mercy Community He althcare лекува 34 000 пациенти от 21 окръга всяка година. Изпълнителният директор Дейвид Уинингам казва, че детската болница е огромен тласък за нарастващата общност.

„Нашите лекари са много развълнувани, тъй като виждат много спешни грижи в нашето заведение“, казва Уинингам. „Нашата цел е по-добро здравно покритие за общността и ние се допълваме взаимно, от страна на първичната медицинска помощ и Уилямсън от страна на острата болест.“

Спешна помощ близо до дома

Докато партньорството на Vanderbilt осигурява сертифицирани лекари от спешното отделение и педиатрични болници, новото съоръжение всъщност е проект на WMC, от персонала до финансирането. Добавянето беше част от разширение на стойност 52 милиона долара, което включва педиатрична спешна помощ с определени зони за чакане за болни и здрави деца, осем стаи за прегледи и оборудване, предназначено специално за деца. На горния етаж има стационарно педиатрично отделение с 16 легла, обслужвано от специално обучени медицински сестри.

Болница за деца и родители

WMC Главен оперативен директор Джули Милър казва, че плановиците са работили с фокус групи, включващи персонал, членове на общността, родители и бивши пациенти, за да идентифицират най-необходимите услуги в подходящо за деца съоръжение. Ръчно рисувани стенописи от местни художници изобразяват познати сцени от окръг Уилямсън, от историческата главна улица до тучни пасища и ферми за коне. Във фоайето ръчно резбованите скулптури внасят страхотната природа на открито. Изследователски станции и кафене в охраняемото звено помагат на родителите да се отпуснат, докато остават близо до детето си. Лечебната градина спомага за успокояването на ума на детето, докато забавни детайли като многоцветно осветление позволяват на пациента да промени цвета на стаята си с едно натискане на превключвател.

„Когато децата са в болница, те могат да загубят чувство за контрол“, казва Милър. „Ние връщаме част от това по всеки възможен начин.“

Ангажиментът на Медицински център Уилямсън към децата се отразява и извън болницата. През 2014 г. WMC и CoolSprings Galleria разкриха нова детска зона за игра в търговския център Franklin с нова тема, нови структури за игра и удобства и за възрастни. Подобно на болницата, игралната зона е намигване към центъра на Франклин и окръг Уилямсън и включва познати забележителности и характеристики.

Популярна тема