Туризмът в планините Поконо расте с ново развитие, реинвестиция

Съдържание:

Туризмът в планините Поконо расте с ново развитие, реинвестиция
Туризмът в планините Поконо расте с ново развитие, реинвестиция
Anonim

Прочетете как лидерите в туристическата индустрия на планината Поконо, натрупана над 3 милиарда долара, приписват успеха си на траен дух на сътрудничество, реинвестиране, опазване на околната среда и уважение към традицията.

Страудсбърг, Пенсилвания
Страудсбърг, Пенсилвания

Лидерите в туристическата индустрия на планината Поконо с над 3 милиарда долара приписват успеха на региона на траен дух на сътрудничество, реинвестиране, опазване на околната среда и уважение към традициите. Регионът от четири окръга, площ от 2400 квадратни мили, включва гористи планински терени, водопади, повече от 150 езера и 170 мили криволичещи реки, всички идеални за сезонни дейности като ски на сняг, сноуборд, тюбинг, туризъм, колоездене, разходка с лодка, риболов, голф, конна езда и др. Разнообразната природна среда също привлече 20 приключенски спортни състезания през 2014 г.

От първия пансион, открит тук през 1829 г., регионът се превърна в дестинация, която привлича повече от 25 милиона посетители годишно, дава работа на приблизително 34 000 и отчита 1,2 милиарда долара доходи от труд. Регионът има повече от 100 атракции, включително близо две дузини курорти, 35 голф игрища, старинни центрове, шепа винарни и пивоварни, национално известна писта и десетки ресторанти и търговци на дребно.

Семейни връзки

Историите зад тези впечатляващи числа често имат семейна тема. Това е наистина семейна история за Линда и Ранди Райс от Mountain View Winery and Distillery в Straudsburg, една от няколкото винарни в региона. Цялото семейство участва по някакъв начин и те разширяват това общение с другите имоти в региона.

“Имахме хора, които искат да създадат винарна, да молят за помощ и ние сме щастливи да го направим. Ние не гледаме на това като на конкуренция, а като на друга дестинация в нашата общност, която ще помогне да задържим хората – и парите – тук, в Poconos“, казва Линда Райс. „Имаме късмет също да имаме добри отношения с курортите и ресторантите. Много от тях носят нашите вина и ние правим промоции с някои от тях, като например предлагане на безплатни обиколки и дегустации за техните гости. Всичко се връща към партньорството и това да бъдете възможно най-сътруднически и приятелски настроени, защото всички имаме една и съща цел.“

Друга домашна история на успеха е Barley Creek Brewing Co., чийто собственик, Trip Ruvane, отвори пивоварната през 1995 г. Родителите на Ruvane се срещнаха на летен лагер в Poconos и след като се ожениха, в крайна сметка си купиха втора дом в региона, където Руване прекарва последните си две години в гимназията. След като напусна кариерата си в корпоративното банкиране, той току-що отбеляза 20 години от реализирането на целта си да „бъда успешен в родния си град“. Пивоварната предлага обиколки, разнообразие от ястия в кръчмата и кетъринг като 2-звезден сертифициран зелен ресторант, както и игри като Wiffle ball, bocce и наскоро добавения cornhole в парка с размери на пинта. Ruvane казва, че черпи вдъхновение от традицията, установена от четири исторически имота, открити в началото на 20-ти век – The Inn at Buck Hill Falls, The Inn at Pocono Manor, The Shawnee Inn и Skytop Lodge.

„Тези имоти бяха на върха на играта си и наистина привлякоха някои от най-добрите в страната. Напълно вярвам, че планините Поконо ще направят това отново, особено като видим новото развитие, както и реинвестирането в настоящите имоти. Лудост е колко добри стават тези съоръжения,” казва Руване.

Инвестиция и реинвестиция

Местоположението на Pocono Mountains на Kalahari Resorts & Conventions стана четвъртата дестинация в региона със закрит аквапарк, отваряйки първата си фаза малко след отварянето на вътрешния воден парк Camelback Lodge Aquatopia през пролетта на 2015 г. Двата имота, заедно с нов хотел в Бартънсвил, добавиха повече от 1000 стаи и 90 000 квадратни фута място за срещи. Тод Нелсън, президент на Kalahari Resorts & Conventions, казва, че гостоприемната общност, водена от силно бюро за посетители, е била важен фактор при избора на региона за третия му имот.

„Бюрото за посетители на планините Поконо посрещна Калахари с отворени обятия и ни помогна да ни запознае със съседните фирми и членове на общността“, казва Нелсън.

Брайън Босут, маркетинг директор на Посетителското бюро на планините Поконо, казва, че представянето е удоволствие поради споделената визия и сътрудничество между лидерите на дестинациите в региона и организациите за икономическо развитие, отдавайки заслуга на стартиралата инициатива за ребрандиране през 2007 г. за формализиране на тези усилия.

„През следващите четири години видяхте повечето от нашите имоти да реинвестират в себе си, за да останат на върха, решени да останат лидери в индустрията. Дори когато рецесията забави малко нещата, тя всъщност ни помогна по някакъв начин, поради основата, която вече бяхме направили. Всички имоти на нашите членове наистина трябваше да се преразгледат, но придържайки се към марката, за която всички се съгласихме, това изостри фокуса им за повторно инвестиране и ние наистина видяхме, че марката се реализира“, казва Bossuyt. „Този вид съвместни усилия просто създават шум, който е привлекателен за хората, които искат да отворят нов бизнес, и тези, които мислят за преместване.“

Популярна тема