Най-добрите пивоварни в и около Батън Руж, Луис

Съдържание:

Най-добрите пивоварни в и около Батън Руж, Луис
Най-добрите пивоварни в и около Батън Руж, Луис
Anonim

Пивоварни изобилстват в рамките на 100 мили от Батън Руж, Лос Анджелис

Батън Руж
Батън Руж

От партитата зад вратата на Луизианския държавен университет до парадите на Марди Гра, хората в Батън Руж, Луизиана, знаят как да организират добро парти, изпълнено с вкусна бира. И с Bluebonnet Swamp точно в средата на града, не е чудно, че пивоварни, предлагащи прохладна, освежаваща и сапунена почивка в онези влажни дни, са изникнали в и около столицата на Луизиана.

Следвайки силната национална тенденция за занаятчийска бира, местните бири стават все по-известни. Ето пет възможности за избор в рамките на 100 мили от града, за да видите как се прави бира в дълбокия юг:

Tin Roof Brewing Co

Основана в края на 2010 г., собствената Tin Roof на Батън Руж произвежда разнообразие от обикновени напитки, сезонни и еднопартидни сортове, произведени на място с малц, хмел и вода от енорийски кладенец. Алесите са популярни тук с имена като Juke Joint IPA, Turnrow Coriander, Tin Roof Blonde, Perfect Tin Amber и Voodoo Bengal Pale. Not Too Sweet Watermelon Wheat се предлага през лятото, докато Parade Ground Coffee Porter затопля хладната зимна нощ. В тоалетната на Tin Roof се провеждат и конкурси за любопитни факти и комедийни вечери с открит микрофон. Не идвайте с очакване храна да върви с бирата ви, тъй като няма кухня. Обиколките на пивоварните започват в 18:00 часа. петък и 15:00ч. Събота.

Abita Brewing Co

Най-известната пивоварна в Луизиана, с пивоварна със 100 места, е на малко повече от час път с кола от Батън Руж в Абита Спрингс. Когато е основана през 1986 г., пивоварната произвежда 1500 барела бира годишно, според уебсайта на компанията. Сега Abita вари 151 000 барела годишно заедно с 9100 барела безалкохолна бира. Бирите включват осем водещи варени като Purple Haze и Turbodog, пет сезонни варени като Mardi Gras Bock и Seersucker Summer Pils и четири Harvest Brews като Strawberry и Lemon Wheat. Предлагат се обиколки на пивоварни и зала за дегустации.

Bayou Teche Brewing Co

През 2009 г. тримата братя Нот работиха за преустройството на стар вагон в Арновил, западно от Батън Руж, в пивоварна. Оттогава те са създали доста меню от бири с френски имена, включително Noire, Acadie, Courir de Mardi Gras, Saison D’Ecrevisses, Cocodrie и серия LA 31. Bayou Teche включва тоалетна, случайни музикални събития на живо и обиколки на пивоварни, които се предлагат в събота.

Parish Brewing Co

Базирана в Broussard, в Lafayette Parish, пивоварната произвежда Canebrake, пшенична бира, която използва сиропа от захарна тръстика на Steen в процеса. Други бири включват бира като Envie, South Coast, Farmhouse IPA, Dr. Hoptagon и Ghost in the Machine, както и Grand Reserve, барлейвайн, и Imperial Reserve, стаут. Стая за кръчма е отворена всеки ден с изключение на неделя, а обиколките са от обяд до 14:00 часа. Събота.

Covington Brewhouse

Разположена на изток от Батън Руж в град Ковингтън, тази пивоварна, разположена в старомодна постройка от бяла къща под водна кула, предлага хубава селекция от бири, включително Rock & Roll Summer house ale, Strawberry Ale, Pontchartrain Pilsner, Anonymous IPA, Bayou Bock и Kolsch. Обиколките на пивоварните се провеждат в събота, а през април отвори врати зала за дегустации.

Популярна тема