Окръг Уилямсън, Тенеси добавя нов сайт за грижи за домашни любимци Mars

Съдържание:

Окръг Уилямсън, Тенеси добавя нов сайт за грижи за домашни любимци Mars
Окръг Уилямсън, Тенеси добавя нов сайт за грижи за домашни любимци Mars
Anonim

Mars Petcare избира Thompson's Station за първия си глобален иновационен център в САЩ

Ветеринарен лекар изследва жълто лабораторно куче в съоръжението Mars Petcare във Франклин
Ветеринарен лекар изследва жълто лабораторно куче в съоръжението Mars Petcare във Франклин

В Thompson’s Station не вали котки и кучета, но животните със сигурност мяукат и лаят срещу една от най-новите компании в града.

Mars Inc., известна с бонбони като M&Ms и Snickers заедно с храни за домашни любимци като Pedigree, Whiskas и Nutro, откри глобален иновационен център Mars Petcare на стойност 110 милиона долара в Thompson’s Station на U. S. Highway 31 на State Route 840. Центърът за иновации дебютира през октомври 2014 г. и е второто голямо начинание на компанията в окръг Уилямсън, като централата на Mars Petcare North America вече се намира във Франклин.

„Mars ни избра, защото се опитваме да запазим и защитим откритите пространства на нашия град и имаме цел да се развиваме интелигентно“, казва Кори Напиер, кмет на Thompson’s Station. „Много от нашите жители са собственици на домашни любимци, които се разхождат по пътеки и се наслаждават на открито, което е видът здравословен начин на живот, който Марс насърчава.“

Кампус с четири сгради

Глобалният иновационен център се състои от четири сгради с общо 140 служители, които наблюдават научноизследователската и развойната дейност на Mars Petcare, за да разширят портфолиото си от храни за домашни любимци. Акцентът в Thompson’s Station е върху сухата храна за котки и кучета.

„Около 2009 г. решихме да се концентрираме върху иновациите, за да разработим най-добрите продукти за домашни любимци,” казва Тим Парсънс, оперативен директор на Mars Petcare North America за изследвания и развитие.„Дотогава имахме външни страни, които извършваха нашата изследователска работа в малки центрове, разпръснати из цялата страна, което не беше напълно ефективно. Сега имаме невероятния сайт на Thompson’s Station.“

Новият кампус разполага с Център за качество и иновации, където сътрудници в научноизследователска и развойна дейност работят в микробиологична и аналитична лаборатория, докато Центърът за разработка на продукти разработва нови храни за домашни любимци в малък мащаб, преди да премине в пълномащабно производство в производствените предприятия на компанията. Също така в кампуса има център за хранене на домашни любимци, където до 180 кучета и 120 котки в крайна сметка ще живеят и ще опитат марки храни, а центърът за обучение предоставя музей на историята на Марс за гостите, както и конферентен център, зала за тренировки и зони за почивка за служителите.

Бягай, Намери, Бягай

Също така част от присъствието на Mars Petcare в Thompson’s Station е нов обществен парк за кучета Nutro с площ от 100 000 квадратни фута. Входът на парка е от западната страна на магистрала 31, срещу Crites Lane.

„Ние изграждаме партньорства, за да служим на нашата визия за създаване на по-добър свят за домашните любимци и градът предложи кучешки парк като част от визията си за зелени площи“, казва Ейнджъл Мей, старши мениджър на Mars Petcare корпоративно гражданство. „С откриването на Глобалния център за иновации искахме да направим нещо, за да върнем на тази нова общност, която наричаме дом.“

Mars Petcare разработи парка за кучета с Outdoor Encounter, организация с нестопанска цел във Франклин, която набляга на възможностите за отдих на открито.

„Срещнах се с представители на Mars, развих връзка и комуникация и беше взето решението да изградя невероятен парк за кучета“, казва Ребека Уинд, основател и директор на Outdoor Encounter. „Резултатът е четири акра, оградено съоръжение с пешеходна пътека около него. Nutro Dog Park е чудесно допълнение към Thompson’s Station.“

Популярна тема