Най-добрите ресторанти в Топека, Канзас

Съдържание:

Най-добрите ресторанти в Топека, Канзас
Най-добрите ресторанти в Топека, Канзас
Anonim

Яденето на автентична канзаска храна в столицата Топека означава да ядете пържола, обикновена и проста.

Топека КС
Топека КС

Когато става въпрос за ядене на автентична канзаска храна в столицата Топека, пържолата е това, което търсите. Щатската говедовъдна индустрия генерира икономическо въздействие от над 6 милиона долара годишно върху местните икономики, а приблизително 31 000 ферми в Канзас отглеждат говеда и телета. Това са много пържоли, хамбургери и месни питки.

Заведения за пържоли

Един от най-изпитаните и истински ресторанти за пържоли в Топека, предлагащ фино канзаско говеждо, е North Star Steakhouse. Автентичното заведение за пържоли и морски дарове, отворено само за вечеря, е известно не само с дебелите си крехки разфасовки, но и с вкусни пържени картофи и сос. North Star доказа, че си струва, като е в бизнеса повече от 74 години.

За говеждо месо, приготвено малко по-различно, местните се отбиват в Bobo’s Drive-In, основен продукт в ресторантската сцена на Topeka от половин век. Стаята беше представена в шоуто на Food Network „Diners, Drive-Ins and Dives“. Въпреки славата им или може би поради нея, тяхната тайна рецепта остава заключена в сейф.

Американска кухня

Отворен само за вечеря от сряда до събота, ресторант RowHouse задоволява тези, които търсят по-изискани ястия, състоящи се от налични сезонни продукти. Този елегантен ресторант се намира в историческа триетажна сграда и предлага дегустационно меню заедно с четири и пет ястия.

Попитайте местен къде е най-добрият ресторант за барбекю в Топека и може да не ви кажат за Lonnie Q’s. Не можете да ги вините, че искат да запазят това място в тайна. Обичайно е да срещнете дълги опашки, когато дърпаното свинско месо, гърдите и равните страни като картофи със сирене и студена слама.

Етнически ресторанти

Пържолата и хамбургерите може да са интерпретацията на Топека за американската кухня, но местните закусващи намират и много други етнически ястия. Френски, ориенталски и каджунски креолски не са трудни за намиране. Индийският и мексиканският също са популярни международни избори.

Globe Indian Cuisine е семеен ресторант и бар в центъра на Топека. Автентичната кухня включва супа mulligatawny, зеленчукови самоси и пилешки ориз тандури. Monsoon Grill, един от най-популярните ресторанти Topeka на Yelp.com, получава постоянни похвали от гостите, които обявяват, че наанът, агнешкото виндало и тика масала са задължителни за опита.

По отношение на фестивали и пазари, жителите на Топекан от немски произход са домакини на Германфест всяко лято, а тези с изискано небце се наслаждават на Grape Escape, ежегоден фестивал за храна и вино. Topeka също така организира фермерски пазар в центъра на града в събота през лятото и есента.

Популярна тема