Coastal Bend примамва посетители с нарастващи атракции

Съдържание:

Coastal Bend примамва посетители с нарастващи атракции
Coastal Bend примамва посетители с нарастващи атракции
Anonim

От плажове, курорти и крайбрежни паркове до изкуство и развлечения, Coastal Bend Region добавя към своите атракции и привлича милиони посетители.

Образ
Образ

Регионът Coastal Bend в Тексас е известен със своите пясъчни брегове и слънчев климат, но привлича посетители в района заради много повече от крайбрежния си климат.

Регионът от 12 окръга, закотвен от Корпус Кристи, предлага все по-разнообразен набор от възможности, от привлекателни плажове, курорти и крайбрежни атракции до първокласни изкуства, развлечения и кухня.

„Нашият район се превърна в истинска туристическа дестинация, една от най-добрите дестинации в Тексас,“казва Ашли Хигсън, директор по комуникациите на Бюрото за конгреси и посетители на Корпус Кристи.

През последната фискална година Корпус Кристи е бил домакин на около 8,1 милиона посетители, казва тя. Причините за жизнеността на района като място за почивка включват „вълнуващи разработки като Schlitterbahn Corpus Christi Waterpark & Resort, допълнения към нашите прекрасни съществуващи атракции, както и нашите природни дадености, които осигуряват изобилие от дейности през цялата година за туристите.”

По суша или по море

Нарастващият списък от атракции в региона включва множество музеи и закрити обекти като Тексаския държавен аквариум, исторически военни обекти като USS Lexington, новия воден парк Schlitterbahn, който ще бъде открит през лятото на 2014 г. на остров Горен Падре и повече от достатъчно дейности на открито, за да запълните едноседмичния маршрут за бягство. Дори когато се отварят нови курорти и ресторанти, природният пейзаж на региона продължава да блести благодарение на интелигентното, екологично развитие.

Вземете Порт Аранзас; това някога сънливо рибарско селище наскоро получи разпространение в списание Texas Highway и беше включено сред 40-те най-добри туристически дестинации в щата. Малко чудо: градът си остава спокоен, като същевременно добавя първокласни места за настаняване, изискани ястия, голф игрище и набор от дейности за любителите на открито, от колоездене и наблюдение на птици до каяк и обиколки с делфини. Посетителите могат също да се качат на безплатен ферибот, който пътува от града до остров Мустанг.

Пейзажи, морски дарове и много други

„Тази зона е уникална, защото не сме далеч от големите градове, но сме тихи и спокойни“, казва Санди Джъмпър, директор по туризма и събитията в Rockport-Fulton Chamber of Commerce, който включва окръг Арансас. „Ние сме в подем, но растем по добър начин, с по-естествени и екологични възможности, на които посетителите да се насладят.”

Тегленията включват прости, вдъхващи страхопочитание чудеса, като възможността да гледате изгрева на брега на океана и след това да наблюдавате залеза тази вечер от противоположната страна на полуостров. Заедно с „изобилие от атракции, магазини и ресторанти“, казва Джъмпър. „Морските дарове са особено невероятни.“

Нещо повече, оживената сцена на изкуствата привлече в общността редица художници, музиканти и други креативни хора.

Подобряване на активите

Една от целите на лидерите в туризма в Coastal Bend е сближаването: привличане на различни характеристики в портфолио от привлекателни атракции. Пример за това е програма, наречена Aransas Pathways, която свързва наблюдение на птици, исторически места, пътеки за туризъм и колоездене и маршрути за каяк в целия окръг Aransas.

Добавянето на нов участък, който да замени Харбър Бридж, заедно с предварителните планове за превръщане на града в пристанище за спиране на круизни кораби, само ще послужи за повишаване на привлекателността на региона.

Въпреки това, въпреки целия настоящ и планиран растеж, лидерите на Coastal Bend се ангажират да гарантират, че техните общности запазват тихи, релаксиращи кътчета, на които посетителите могат да се насладят, независимо дали играят във водата, разхождат се по плажа или релаксиране на горещи точки във вътрешността.

Разберете какво е да живееш в Coastal Bend Region.

Популярна тема