Здравни грижи в Pine Bluff, AK

Съдържание:

Здравни грижи в Pine Bluff, AK
Здравни грижи в Pine Bluff, AK
Anonim

Лечението и преподаването превръщат JRMC в лидера в областта на грижата за пациентите в региона

Образ
Образ

Кати Пиърс се възхищава на това, което е видяла от 1981 г., когато Училището за медицински сестри отвори врати в Пайн Блъф, Регионалния медицински център Джеферсън в Арк “в отговор на молба от няколко лидери на общността да съдействат за недостигът на медицински сестри в JRMC”-особено докато гледа как учениците от второ и трето поколение получават своето обучение.

В продължение на повече от три десетилетия училището „успешно „отглежда наши собствени“регистрирани медицински сестри, за да предоставяме висококачествени грижи за пациентите в JRMC,“казва Пиърс, MNSc, RN, CPHQ, CNE, директор на училище за медицински сестри.„През годините служителите и роднините на служителите са били насърчавани да повишат образователното си ниво в училището за медицински сестри, за да станат регистрирана медицинска сестра, за да се грижат за днешните пациенти, които имат изключително сложни нужди.“

Училището за медицински сестри е един от многото ключови аспекти на здравните грижи в Регионалния медицински център Джеферсън. Болницата с 350 легла играе ключова роля като водещ доставчик на здравни грижи за региона, с широка гама от услуги и ангажимент за посрещане на нуждите на общността, което я прави котва на икономическа сила и жизненост.

По-конкретно, инвестициите, които Jefferson Regional прави, за да подобри своите съоръжения - като наскоро преустроен уелнес център в Pine Bluff и нови центрове за сърце, лечение на рани и травми - продължават да задълбочават и разширяват положителния отпечатък на медицинския център. „Цитат“, казва лидер на JRMC.

Обучение на бъдещи лекари

Училището за медицински сестри не е единственият начин, по който JRMC обучава бъдещи болногледачи. Той също така си партнира с Университета на Арканзас за медицински услуги (UAMS), за да бъде домакин на UAMS South Central Family Medicine Residency, тригодишна програма за обучение на лекари. Програмата за пребиваване е създадена в JRMC през 1973 г. като първият от осемте регионални центъра, които сега обслужват здравните нужди на държавата.

По време на обучението си обитателите се радват на набор от преживявания, като се редуват през JRMC, частни практики, учебни болници в района, селски грижи и други. Програмата е богата на пряко взаимодействие между резиденти, обучители и пациенти, наблягайки на EGDs, колоноскопия и грижи за рани, както и със стабилно акушерско обучение.

„Семейните лекари наблюдават нашия Център за семейна медицина и нашето собствено болнично обслужване“, казва Тони Мидълтън, д-р, директор на резиденцията. „Местните специалисти служат като консултантски факултет и контролират ротациите на специалностите.“

Както обучението за медицински сестри, така и обучението на лекари ще се развива през следващите години. Например, „Ние сме изключително горди от неотдавнашния преход на нашата дипломна програма към степен „Сътрудник по приложни науки (AAS) в медицинска сестра“, казва Пиърс. „Последният випуск дипломирани студенти ще се дипломира през декември.“

Превръщането от дипломи в степени не беше лесно, казва тя, но „с огромна подкрепа от администрацията на JRMC изискванията на всичките пет регулаторни органи бяха изпълнени своевременно и първият клас студенти от AAS ще се дипломират през май 2016 г.“

Продължителност на грижите

Като отражение на ангажимента за грижа за хора от всички възрасти и етапи, регионът също е дом на няколко центъра за гериатрични грижи. Те включват South Central Center on Aging и Trinity Village, общност за пенсионери в Pine Bluff, която наскоро отвори ново крило от апартаменти за подпомагане на живеещите.

Взети заедно, тези ангажименти за добро здраве и първокласни грижи за пациентите помагат да превърнем окръг Джеферсън в оживено, приветливо място, което да наречем свой дом.

„Заключителен цитат…“казва лидерът на JRMC.

Популярна тема