8 неща за правене в Gallatin, TN

Съдържание:

8 неща за правене в Gallatin, TN
8 неща за правене в Gallatin, TN
Anonim

Държавен парк, спа, Awedaddy's са сред най-добрите избори

Образ
Образ

Развиващо се предградие на Нешвил, Галатин, Тенеси, предлага на семействата много удобства, включително ежегодни събития като Sumner County Fair, Gallatin Fall Festival и коледен парад. Намирането на неща за правене в Gallatin никога не е трудно, независимо кое време на годината е. Ето списък с някои от най-добрите дейности в и около Gallatin.

Дишай чист въздух

Веднъж първокласно място за лов на индианските племена чероки, чикамауга и крийк, държавният парк Bledsoe Creek разполага с 57 къмпинга, шест мили живописни туристически пътеки и нов център за посетители във фаза на планиране. Също така на разположение на жителите и туристите в парка е Old Hickory Lake, с възможности за риболов и две рампи за спускане на лодки.

Кажете Aaahh

Техниките за релаксация на древните гърци и римляни са вдъхновението зад дневния спа и салон за коса и тяло, дестинация за освежаване и обновяване както за жени, така и за мъже. Hair & Body отваря врати през 2007 г. и предлага услуги като терапевтичен масаж, хидротерапия, ексфолиране и процедури за грижа за кожата.

Опитайте Awedaddy’s

Или шофирайте, или лодка до Gallatin Marina и се насладете на ястия от пресни морски дарове в Awedaddy’s Bar & Grill. Популярният ресторант се намира на малък вход на езерото Old Hickory и предлага красива природа и разнообразие от менюта. Awedaddy’s е добре известен със своя неделен брънч с персонализиран бар Bloody Mary.

Hit ‘Em дълго и право

Посрещащо повече от 40 000 голфъри всяка година е Long Hollow Golf Course, обществено място с 18 дупки, което играе на 6100 ярда с номинал 70. Предлагат се групови и частни уроци, а Long Hollow Clubhouse предлага няколко варианта за храна и напитки.

Върнете се към 1700-те

Служейки като първата съдилища на окръг Съмнър от 1787-1790 г., къщата на Дъглас-Кларк е възстановена като център за посетители и интерпретативен център за Галатин и окръг Съмнър. Величественият дом на Лонг Холоу Пайк също има значение за Гражданската война, защото четирима братя Кларк са живели там, преди да се запишат и да се бият в армията на Конфедерацията.

Aw Shuckles

Съберете децата и ги насладете на Shuckles Corn Maze & Pumpkin Patch, есенна дестинация с атракции като зипове, царевичен лабиринт, 40-футова пързалка, детска площадка, зоологическа градина и изберете сами тиквено поле. Shuckles се намира във Fiddle Dee Farms и е отворен от края на септември до началото на ноември.

Вижте голямата картина

Най-старият ням киносалон на Юга на първоначалното си местоположение е Palace Theatre, който е реставриран и сега показва текущи филми всеки петък и събота вечер. Сградата, включена в Националния регистър на историческите места, също е достъпна за лекции, сватби, концерти и рождени дни.

Донесете апетита си

Повече от 700 души се наслаждават на открито и много местни предложения за храна на годишното събитие Taste of Gallatin, което се провежда всеки юни в Triple Creek Park Pavilion. Присъстват 35-40 представители на храните от ресторанти, заведения за обществено хранене и супермаркети, които показват своите кулинарни изделия, за да могат присъстващите да опитат.

Популярна тема