Пивоварна, винарна и дестилерия, отворени за бизнес в Натчез, MS

Съдържание:

Пивоварна, винарна и дестилерия, отворени за бизнес в Натчез, MS
Пивоварна, винарна и дестилерия, отворени за бизнес в Натчез, MS
Anonim

Градът става най-малкият в САЩ с дестилерия, винарна и пивоварна

Пуснете бъчви в дестилерия Charboneau
Пуснете бъчви в дестилерия Charboneau

Ето наздравица за Начез, население 15 800 – най-слабо населеният град в Америка, който има дестилерия, винарна и пивоварна.

Charboneau Distillery, Old South Winery и Natchez Brewing Company работят в Натчез, като всяка от тях работи, за да бъде успешна, както и да обединява сили помежду си, за да увеличи туризма.

Дистилерия Charboneau

„Важно е за Natchez да развие своя бизнес сектор, както и да увеличи туризма, така че освен да видят многото предивоенни домове в тази общност, би било интересно за туристите да посетят и трите ни съоръжения в един ден“, казва Дъг Шарбоно, собственик на Charboneau Distillery.„Ние сме в ранните етапи на дискусия за съвместно маркетингово представяне с телевизионни реклами, билбордове и т.н.“

Дестилерията Charboneau произвежда бял, отлежал ром Charboneau и предлага обиколки в петък и събота, като бутилките се продават в съседство в King’s Tavern, както и в магазините за алкохол в Мисисипи.

„Съпругата ми Реджина и аз притежаваме ресторант King’s Tavern, а синът ни Жан-Люк произвежда ром в съседната дестилерия“, казва Шарбоно. „Представихме белия ром през 2014 г. и отлежаваме още продукти, които да представим през 2015 г. и 2016 г.“

Old South Winery

В Old South Winery собственикът Скот Галбреат казва, че купува само най-доброто и прясно мускадно грозде от производители от Мисисипи, за да произведе деветте вина на компанията. Най-продаваните са сладко червено вино, наречено Sweet Noble, и сладко розе, наречено Miss Scarlet, което е подобно по цвят и сладост на белия зинфандел.

„Опитваме се да направим колкото можем на местно ниво. Ние дори използвахме местната компания Smith Printing за нашите етикети, откакто отворихме през 1979 г.“, казва Галбреат.

Продуктите на Old South Winery се предлагат за закупуване в магазините за алкохол, магазините за вино и ресторантите в Мисисипи.

„Ние също правим бизнес, като доставяме до клиенти в други щати, но не всички щати позволяват такива транзакции“, казва Галбреат. „Мисля, че в момента доставяме до 18 щата.“

Natchez Brewing Company

Brewmaster Patrick Miller получи идеята да създаде Natchez Brewing Company, след като живя няколко години в Ашвил, Северна Каролина, град, известен със своята микропивоварна индустрия.

„Липсваше ми занаятчийската бира, когато се върнах в Начез, така че през юли 2012 г. направих проучване за осъществимост и реших да започна пивоварна“, казва той. „Съпругата ми, Лиза, стана собственик, така че това щеше да бъде бизнес, собственост на жена, който можеше да отговаря на изискванията за държавни заеми, и нашата бира се продаваше до март 2015 г.”

Natchez Brewery Company в момента има само един продукт – Bluff City Blonde – и Милър казва, че е много доволен от първите резултати.

„Търговците на дребно се карат за това“, казва той. „Ние вече сме надраснали себе си. Имаме нужда от по-голяма пивоварна.“

Популярна тема