Danville, KY Arts & Култура

Съдържание:

Danville, KY Arts & Култура
Danville, KY Arts & Култура
Anonim

Предложенията включват музеи, галерии, фестивали и исторически места.

Музей на куклената къща в Данвил, Кентъки
Музей на куклената къща в Данвил, Кентъки

Съвременните артисти и атракции, историческият чар и опазването са това, което помага да превърнем окръг Данвил-Бойл в специално място за живеене и посещение. Ето само някои от интересните неща, които можете да видите и правите.

Изкуствата

В кампуса на Center College Norton Center for the Arts е домакин на редица събития, от симфонични и балетни представления до концерти на артисти като Доли Партън. Посетителите на театъра се наслаждават на Pioneer Playhouse, който сервира вечеря и шоу на живо от вторник до събота през летните месеци, докато West T. Hill Community Theatre продуцира пиеси целогодишно и поддържа оживена театрална програма за деца.

От 1998 г. Комисията по изкуствата на окръг Данвил-Бойл насърчава популяризиране на изкуството чрез образование и събития, включително галерия два пъти годишно, където фирмите в центъра остават отворени до късно, за да приемат посетители на галерия. Два пъти годишно Art-full томбола набира средства за стипендии. Центърът за изкуства на общността, разположен в красивата стара федерална сграда в сърцето на центъра, показва изложби и представления и предлага уроци по танци, музика и визуални изкуства.

Квартали в Данвил, Кентъки

Stephen Rolfe Powell Studio

Световноизвестният художник на стъкло Стивън Пауъл е професор по изкуства в Center College и също така е отворил свое собствено студио Stephen Rolfe Powell в Данвил. Изложени са няколко от цветните му мащабни скулптури от духано стъкло, демонстриращи артистичен стил, често описван като игрив и причудлив. Много от произведенията на Пауъл са толкова големи, че е необходим екип от художници по стъкло, за да ги завърши под негово ръководство.

Музеи

Направете обиколка на къщата музей на Ефраим Макдауъл, национална историческа забележителност, кръстена на един от ранните лекари в района. Или отидете малки в Great American Dollhouse Museum, където свят от миниатюри може да заинтригува както високи, така и малки посетители. Атракциите включват стая за игри, класна стая и магазин за подаръци.

Исторически места

Конституцията на щата Кентъки е подписана през 1792 г. на площада на Конституцията в Данвил, който е известен като родното място на Британската общност. Паркът включва няколко оригинални и реплики на исторически структури от епохата, посетителски център и офисите на Партньорството за икономическо развитие. Заслужава си да посетите и дървената съдебна палата, където са проведени 10 конституционни конгреса.

Тези, които се интересуват от историята на Гражданската война, трябва да посетят Perryville Battlefield, мястото на една от най-кръвопролитните битки на войната. Бойното поле днес е дом на парк и център за посетители, който е отворен целогодишно, докато битката се отбелязва всеки октомври. Други интересни обекти, свързани с гражданската война, включват националното гробище Данвил и паркът Макдауъл близо до Сентър Колидж, където има статуя в памет на Конфедеративните американски щати. Докато сте в Perryville, обиколете историческия Merchant’s Row, най-старият оригинален търговски район, който все още съществува.

За място за отсядане с исторически привкус, The Farm е стара работеща плантация, превърната в нощувка със закуска, където гостите могат да изследват пълното селскостопанско изживяване, работейки със селскостопански животни. Други интересни места за настаняване включват Stay Over Danville, Bowman Bungalow и The Cottage Bed & Breakfast.

Събития и фестивали

Великият фестивал на американския духов оркестър събира 40 000 фенове в Данвил всеки юни за музика, храна, фойерверки, състезание с балон с горещ въздух и други забавления. С наближаването на края на лятото в окръг Бойл има много събития и фестивали през уикенда, сред които фестивалът за барбекю в Кентъки през септември. По-късно същия месец Heart of Danville е домакин на фестивала Harvest & Heritage, който включва вечер с местна храна, напитки и музика на главната улица. През октомври Forkland Heritage Festival & Revue представя живота, както се е живял в стари времена, допълнен с традиционна кънтри музика и работещи занаятчии.

Популярна тема