Най-добрите места за музика на живо в Кеймбридж, Масачузетс

Съдържание:

Най-добрите места за музика на живо в Кеймбридж, Масачузетс
Най-добрите места за музика на живо в Кеймбридж, Масачузетс
Anonim

Ето най-добрите места за музика на живо в Кеймбридж, Масачузетс

Групата свири в The Middle East в Кеймбридж, Масачузетс
Групата свири в The Middle East в Кеймбридж, Масачузетс

Разходка из Кеймбридж, Масачузетс, предлага смесица от историческо и авангардно, от най-добрите университети и ресторанти, предлагащи международна кухня, както и от много книжарници и улични музиканти.

Въпреки че е може би най-известен като дом на Харвардския университет и Масачузетския технологичен институт, Кеймбридж – само на 5 мили от центъра на Бостън – също е признат за мястото, където са започнали много популярни музиканти. Групи, включително Aerosmith, Bob Dylan, Joan Baez и Pixies, всички свириха в музикалните зали на Кеймбридж на върха на успеха си. Многото музикални заведения в града продължават да подхранват музикален талант.

Вижте къде се класира Кеймбридж в нашия списък с Топ 10 на най-добрите колежански градове.

Вижте нашия списък по-долу за най-добрите места за музика на живо в Кеймбридж.

Club Passim

Навремето този легендарен клуб Harvard Square даде началото на музиканти като Боб Дилън и Джоан Баез. Club Passim съществува от 1958 г. и сега служи като музикално място и нестопанска организация за изкуства, включваща музика, поезия и художествени представления седем вечери в седмицата, с повече от 400 представления всяка година. Жанровете включват блуграс, келтска, поп/рок и световна музика в това уютно място, което насърчава взаимодействието между публика и изпълнители.

Ryles Jazz Club

С два етажа развлечения, този джаз клуб на Inman Square е домакин на големи национални изпълнители като Arturo Sandoval, Nestor Torres и McCoy Tyner, както и нововъзникващи местни таланти. Ryles е дом на национално признатия Ryles Jazz Orchestra и популярния неделен джаз брънч. Вторият етаж на бизнеса е зала за танци, която включва всичко от „гореща“салса до бални танци и суинг, заедно с инструктори, които да ви покажат движенията.

Плуг и звезди

Това малко заведение е мястото, където можете да се срещнете с приятели, да хапнете, да избирате от различни наливни бири и да гледате бъдещите музиканти на града в интимна обстановка. Разположен на ъгъл между площадите Harvard и Central, ирландският пъб и ресторант Plough and Stars съществува от 1969 г. и предлага музика на живо почти всяка вечер. Идвайте тук достатъчно често и може да откриете, че това е мястото, където всички знаят името ви.

Синклер

Въпреки че The Sinclair е по-ново дете в квартала, този „гастропъб“и музикално заведение е домакин на своя дял от големи имена. Dinosaur Jr., The Replacements, Slayer, Chance the Rapper, Kasey Chambers и The Dead Milkmen са хедлайнери тук. Няма лошо място в този клуб на Church Street, който разполага с голяма сцена, дансинг и мецанин на втория етаж. Известен е на феновете на фолка, инди рока и алтернативната поп музика, а луксозният му ресторант е популярен.

Средния Изток

С два етажа развлечения, The Middle East Restaurant and Night Club на Massachusetts Avenue включва три зали за музика на живо, два ресторанта в семеен стил с барове с пълно обслужване и ZuZu, луксозен ресторант. В сутеренната зала на долния етаж можете да намерите големи групи, поп музика и танцови партита. На горния етаж атмосферата е по-спокойна, с нововъзникващи местни банди в различни жанрове, които свирят на сцена, покрита с персийски килими.

Популярна тема